Thursday, 28 March, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ! Παραιτήθηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης από ΓΓ του πρωθυπουργού, με φόντο τις υποκλοπές

Παραιτήθηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης από ΓΓ του πρωθυπουργού
Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, υπέβαλε την παραίτησή του. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό.
Που οφείλεται η παραίτηση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, αφορά χειρισμούς της ΕΥΠ, όσον αφορά νόμιμη επισύνδεση (παρακολούθηση κατόπιν αδείας του αρμοδίου εισαγγελέως) του τηλεφώνου του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, όταν ήταν ακόμη ευρωβουλευτής.
Νέα στοιχεία αναφορικά με τη σύνδεση κορυφαίων στελεχών του Μεγάρου Μαξίμου με την υπόθεση των υποκλοπών έρχονται στο φως μέσα από την έρευνα του Νικόλα Λεοντόπουλου και του Θοδωρή Χονδρόγιαννου για το Reporters United και την Εφημερίδα των Συντακτών, με φόντο τον σάλο που έχει προκληθεί μετά τις αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη αλλά και την απόπειρα παγίδευσης του κινητού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.
Με βάση αυτή, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται τόσο ο Διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης, όσο και ο επιχειρηματίας Φέλιξ Μπίτζιος.
Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με δημοσίευμα των Reporters United από τις αρχές Ιουνίου, ο Γρηγόρης Δημητριάδης μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη ΝΔ, σύστησε μια εταιρεία (Eledyn) και μέσω αυτής αγόρασε έναντι 1.000 ευρώ μιαν άλλη (Canalis), για να φτιάξει φωτοβολταϊκά πάρκα. Λίγο αργότερα ο ίδιος πούλησε την Canalis για ένα πολύ μεγαλύτερο τίμημα, 166.513 ευρώ. Η συνέχεια εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου