Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Εκτός το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, έπειτα από προσφυγή Μπογδάνου

Εκτός εκλογικής αναμέτρησης τέθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Παράλληλα απορρίφθηκαν ομόφωνα, τόσο οι αλληλοπροσφυγές του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του Δημήτρη Μιχάκη για το θέμα της ονομασίας των κομμάτων τους, όπως απορρίφθηκε και αυτή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά του κόμματος του συνασπισμού κομμάτων των Θάνου Τζήμερου-Φαήλου Κρανιδιώτη «ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

Ειδικότερα, απορρίφθηκε η προσφυγή του Δημήτρη Μιχάκη ιδρυτή του κόμματος Έλληνες σε βάρος του Εθνικού Κόμματος Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη, καθώς κρίθηκε ότι είναι μη υπαρκτό πολιτικό κόμμα, χωρίς οντότητα, αφού δεν είχε συγκεντρώσει τις απαιτούμενες από την εκλογική νομοθεσία 200 υπογραφές, με αποτέλεσμα να μην νομιμοποιείται να καταθέσει προσφυγή σε βάρος του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρης. Παράλληλα, απορρίφθηκε και η προσφυγή του Ηλία Κασιδιάρη κατά του Δημήτρη Μιχάκη.

Την ίδια στιγμή έγινε δεκτή η προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου που είχε ιδρύσει το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ. Η προσφυγή έγινε δεκτή, καθώς υπάρχει «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου, από το κόμμα που έχει ίδρυση αρχικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, από το οποίο προέρχεται και η ίδια, έως την ημέρα της διαγραφής της.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ήδη το κόμμα των Εμφιετζόγλου-Μπογδάνου «Πατριωτική Ένωση» αποκλείστηκε από τον Άρειο Πάγο μετά από προσφυγή που κατέθεσε συνεπώνυμο κόμμα για «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου (σ.σ. Ήλιος της Βεργίνας).

Έτσι, οι αρεοπαγίτες προχωρούν στο επόμενο στάδιο της ανακήρυξης των κομμάτων, εκεί που θα κριθεί η συμμετοχή ή μη του κόμματος τόσο του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του Δημήτρη Μιχάκη.

Λατινοπούλου: Ραντεβού στις επαναληπτικές εκλογές

Μετά την εξέλιξη αυτή η κα Λατινοπούλου σε ανάρτησή της δίνει ραντεβού στις επαναληπτικές εκλογές, τονίζοντας ότι η ραγδαία άνοδος του κόμματός της «ενόχλησε πολλούς».

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα ακόλουθα: «Είναι γεγονός πως η ραγδαία άνοδός μας, ενόχλησε πολύ και πολλούς. Ραντεβού στις επαναληπτικές εκλογές με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα. Είναι γνωστό πως ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Σας ευχαριστώ όλους για την απίστευτη στήριξή σας».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου