Saturday, 20 April, 2024

Εκτός ψηφοδελτίων και ο Μητρόπουλος

Αντίθετος με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης Μητρόπουλος. Πριν από λίγο με δήλωσή του στον ΣΚΑΪ ξεκαθάρισε ότι δεν αποδέχεται την πρόταση και ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής.

Ο Α. Μητρόπουλος άφησε πολλές αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ και ενδιαφέρον θα έχει απο εδώ και πέρα τι θα λέει προσωπικά για τον Αλέξη Τσίπρα.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση:«Η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη μετά από 2 συνεδριάσεις, αποφάσισε να εισηγηθεί στην Κ.Ε. να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής ο Αλέξης Μητρόπουλος», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι την πλήρη εκκαθάριση όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τον αφορούν, η εισήγηση προς την Κ.Ε. περιλαμβάνει την δυνατότητα να τοποθετηθεί στην τελευταία θέση εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί. Μετά την απόφαση της Επιτροπής συγκρότησης ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στον Σκάι, ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές. Όπως είπε δεν θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο. «Θα αρκεστώ στη μη ανάμιξή μου στις επερχόμενες εκλογές» τόνισε.

Εκτός ψηφοδελτίων και ο Μητρόπουλος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου