Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσημη αναγγελία του Θάνου Τζήμερου για συμμετοχή της “Δημιουργίας” στις εκλογές της Περιφέρειας Αττικής

Το περασμένο Σάββατο 2 Μαρτίου, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου ο Πρόεδρος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ Θάνος Τζήμερος

ανήγγειλε επίσημα την συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές της Περιφέρειας Αττικής με τον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον ίδιο, για να συνεχίσει από το θεσμικό βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής να εκθέτει τις στρεβλώσεις που ο κρατισμός όλων των αποχρώσεων προκαλεί στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας.
Ξεκινώντας με μια αναδρομή στην μέχρι σήμερα δράση των περιφερειακών συμβούλων του Δημιουργούμε Μαζί στην Περιφέρεια Αττικής, ανέδειξε τα πιο σημαντικά προβλήματα, όπως τα θέματα αποβλήτων, υποδομών, σχεδίου πόλεως κ.α, και πρότεινε εφικτές και ριζικές λύσεις. Στο τέλος έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με το κοινό.
Επίσης ανακοίνωσε, ότι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ θα συμμετάσχει αυτόνομα στις εθνικές εκλογές, όποτε γίνουν, και στις Ευρωεκλογές του Μαΐου. Εκτός από την Περιφέρεια Αττικής, δεν θα συμμετάσχει ως κόμμα στις εκλογές του α’ και β’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς πάγια θέση του είναι η απαλλαγή των τοπικών κοινωνιών από την κομματική πατρωνία. Τα μέλη της Δημιουργίας Ξανά είναι ελεύθερα να αποφασίσουν αν θέλουν ως πολίτες να ενισχύσουν κάποιον συνδυασμό της περιοχής τους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου