Friday, 29 March, 2024

Επιμένουν στη ΝΔ για άμεση σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

Πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου τοποθετούν το Συμβούλιο την Παρασκευή – Κουμουτσάκος: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση» – Συνεδριάζει την Τρίτη η ΚΟ της ΝΔ

Στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης συγκαλείται η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με τη συνεδρίαση να πραγματοποιείται στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή.

Στη Νέα Δημοκρατία δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών αν και όπως δήλωσε ξανά το πρωί της Δευτέρας ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε αυτή θα πραγματοποιηθεί.

«Όσο περνάει ο χρόνος τόσο πιο προβληματική γίνεται η ασάφεια και η έλλειψη σαφούς απάντησης από την κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος επαναλαμβάνοντας το πόσο κρίσιμη είναι η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας που έχει προγραμματιστεί για τις 7 Μαρτίου.

«Επομένως, η τωρινή δραματική κατάσταση στο προσφυγικό, σε συνδυασμό με αυτή την αναμενόμενη και πολύ κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής, επιτάσσουν να γίνει τάχιστα το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών. Κάθε καθυστέρηση μάς προβληματίζει πάρα πολύ, δεν είναι επειδή μόνο το ζητάει σύσσωμη η αντιπολίτευση, αλλά γιατί το επιβάλλουν οι πρωτόγνωρα δραματικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα στο ζήτημα του προσφυγικού» κατέληξε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός μελετά ως πιθανή ημέρα διεξαγωγής του Συμβουλίου την Παρασκευή.

protothema.gr

Επιμένουν στη ΝΔ για άμεση σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου