Saturday, 20 April, 2024

Η Ζωή αποδομεί τον Τσίπρα: Πριν τις εκλογές είχε συμφωνήσει με τους δανειστές

Αν αληθεύουν όλα αυτά πρέπει να απαντήσει το Μαξίμου

Σε πολύ βαριές καταγγελίες για τον Α. Τσίπρα προχώρησε στην συνέντευξη με τον Α. Παπαχελά η Ζωή Κωνσταντοπούλου…
«Είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι ο Τσίπρας, ενδεχομένως και πριν τις εκλογές είχε συμφωνήσει με τους δανειστές» αποκάλυψε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στο Σκαι επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι προχωρά στη δημιουργία νέου κόμματος.
«Δεν το υποθέτω ως θεωρία. Είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι ο κ. Τσίπρας, ενδεχομένως και πριν τις εκλογές είχε συμφωνήσει με τους δανειστές» αποκάλυψε η κα. Κωνσταντοπούλου απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το εάν πιστεύει πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε προχωρήσει σε κάποιου είδους συμφωνία με τους δανειστές πριν από τις εκλογές.
Σε ερώτηση για το πως επιλέχθηκε για πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε « Μου ανακοίνωσε ο κος. Τσίπρας, τον ρώτησα ποιόν θα κάνει Πρόεδρο της Βουλής, μου είπε ότι θα έκανε τον κ. Βούτση, εγώ του είπα ότι στη θέση του θα έκανα τον κ. Λαφαζάνη που είχε μία πολύ μεγάλη κοινοβουλευτική εμπειρία».
Για την έντονη συζήτηση που υπήρξε στην κοινοβουλευτική ομάδα αναφορικά με την αποδοχή της πρότασης των δανειστών η κυρία Κωσνταντοπούλου δεν παρέλειψε να επικρίνει και τον πρώην Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη αλλά και για τον κ.Δραγασάκη σημειώνοντας: «για πρώτη φορά άκουσα τον Υπουργό Οικονομικών, τον κ. Βαρουφάκη, να λέει ότι το πρόγραμμα της Θεσ/νίκης, στο οποίο εγώ αναφέρθηκα και είπα μας πώς θα επιστρέψετε 11,5 δις. ευρώ όταν έχουμε δεσμευθεί ότι από αυτά τα 11,5 δις τα 3 θα χρησιμοποιηθούν για το πρόγραμμα της Θεσ/νίκης, μου απάντησε ότι το πρόγραμμα της Θεσ/νίκης είναι παντελώς στερούμενο ερείσματος και δε θα έπρεπε ποτέ να έχει εκπονηθεί και όταν ζήτησα εξηγήσεις για αυτό από τον υπεύθυνο του προγράμματος τον κ. Δραγασάκη, ο οποίος εξήλθε της αιθούσης και δεν επανήλθε ποτέ».
φιμωτρο

Η Ζωή αποδομεί τον Τσίπρα: Πριν τις εκλογές είχε συμφωνήσει με τους δανειστές

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου