Thursday, 28 March, 2024

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Καλαμάτα για στελέχη του Dior – Η απάντηση Μαξίμου

Η παρουσία της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε ποικίλα σχόλια, καθώς εν μέσω lockdown και με τα περιοριστικά μέτρα

για τη διασπορά του κορονοϊού σε ισχύ, η μετακίνηση εκτός νομού απαγορεύεται
Στελέχη του Οίκου μόδας Dior βρέθηκαν στην Καλαμάτα και επισκέφθηκαν το Μουσείο Παραδοσιακής Φορεσιάς «Βικτωρία Καρέλια», ενώ μαζί τους σε ιδιωτικό επίπεδο ήταν και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη. Τα στελέχη του οίκου μόδας έδειξαν ενδιαφέρον για τις παραδοσιακές φορεσιές, που παρουσιάζονται στην συλλογή «Βικτωρία Γ. Καρέλια», καθώς σχεδιάζουν την δημιουργία μιας κολεξιόν με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.
Η παρουσία της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε ποικίλα σχόλια, καθώς εν μέσω lockdown και με τα περιοριστικά μέτρα για τη διασπορά του κορονοϊού σε ισχύ, η μετακίνηση εκτός νομού απαγορεύεται. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για το κατά πόσο ήταν αναγκαίο να βρίσκεται στην Καλαμάτα η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αλλά και με τι sms στο 13033 μετακινήθηκε.
Απάντηση σε σχόλια για την παρουσία της συζύγου του πρωθυπουργού στην Καλαμάτα, έδωσαν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη:
«H χυδαιότητα κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οφείλουμε να σημειώσουμε λοιπόν ότι η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν πήγε στην Καλαμάτα για εκδρομή, αλλά κατόπιν της προβλεπόμενης έγγραφης άδειας από την Πολιτική Προστασία, συνοδεύοντας στελέχη του οίκου Dior, ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως, που ήρθαν στη χώρα μας προκειμένου να ερευνήσουν ύστερα από περιήγηση σε μουσεία, τη δυνατότητα η νέα τους collection το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία. Το γεγονός αυτό, όπως αντιλαμβάνονται όλοι, θα αποτελέσει σημαντική προβολή για τη χώρα. Είναι επίσης γνωστό ότι η κα Μητσοτάκη ασχολείται συστηματικά με την προώθηση της ελληνικής χειροτεχνίας στον κόσμο, γεγονός που σχετίζεται άμεσα με την υλοποίηση της collection. Έλεος πια με τη μικροπρέπεια»!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου