Wednesday, 24 April, 2024

Η ομιλία που χειροκρότησαν & βουλευτές της αντιπολίτευσης άλλων κομμάτων [βίντεο]

Αυτή την ομιλία τη χειροκρότησαν και βουλευτές της αντιπολίτευσης άλλων κομμάτων. Ίσως η μοναδική περίπτωση που έχει συμβεί αυτό. Είμαι ικανοποιημένος που αν και με ελάχιστους βουλευτές, ακούγονται επιτέλους κάποια πράγματα που ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν ακουστεί.

«Και που επιβάλλετε τελικώς μέτρα; Σε εκείνους που δεν είναι πελάτες σας. Στον μεγάλο και απρόσωπο ιδιωτικό τομέα. Και όχι μόνο. Θα την πληρώσουν και εκείνοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που φιλότιμα εργάζονται για το κράτος. Γιατί; Επειδή το ίδιο θα κοπεί ο μισθός και η σύνταξή τους σε σύγκριση με τον αργόμισθο δημόσιο υπάλληλο. Επειδή δεν έχετε καμία πρόβλεψη για επιβράβευση του καλού και παραγωγικού δημοσίου υπαλλήλου. Επειδή ακόμη και η αξιολόγηση που υποτίθεται ότι περάσατε σαν νομοσχέδιο, γίνεται μεταξύ του ίδιου του δημοσίου οργανισμού που αξιολογείται.»

«Εσείς είστε που παρουσιάζετε τον Έλληνα σαν διεθνή ζητιάνο που ζητάει δάνεια χωρίς ανταλλάγματα. Εσείς είστε που κάνατε τον Έλληνα καρικατούρα στις αφίσες των δρόμων της Αυστρίας. Εσείς τιμωρείτε με 100% προκαταβολή φόρου όποιον τολμήσει να φανεί λίγο δημιουργικός και να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση στην Ελλάδα. Θέλετε να τον οδηγήσετε και αυτόν να γίνει πελάτης του κομματικού σας στρατού γιατί αυτό θέλετε να επιβάλλετε σαν μόνιμη λύση. Όχι. Δεν θα είμαστε συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα. Ή θα κάνετε μεταρρυθμίσεις όπως σας ζητάει όλος ο κόσμος, ή θα φύγετε από την εξουσία φορτωμένοι με τόσο μεγάλη ντροπή, ώστε να σας γράψει η ιστορία σαν μια θλιβερή και επιβλαβή παρένθεση. Ο καιρός στένεψε, και η υπομονή μας επίσης. »

pesotithes.gr

Η ομιλία που χειροκρότησαν & βουλευτές της αντιπολίτευσης άλλων κομμάτων [βίντεο]

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου