Saturday, 20 April, 2024

Θεοδωρικάκος: 60 πρόστιμα στους Πακιστανούς. Δεν θα ακυρωθούν παρά τη συγγνώμη τους

Με ένα άθλιο μήνυμα στο twitter απαντά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στον πρόεδρο του Πακιστανικού Συλλόγου

ο οποίος λίγο νωρίτερα με επιστολή του ζήτησε την ακύρωση των προστίμων που επιβλήθηκαν στους Πακιστανούς, που είχαν «πλημμυρίσει» την πλατεία Συντάγματος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, χωρίς να φορούν μάσκες και να τηρούν αποστάσεις. Προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, μετά τον σάλο καθώς οι Έλληνες πολίτες κάθονται μαντρωμένοι σπίτια τους και οι καημένοι οι Πακιστανοί… αυθόρμητα ξεχύθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και σε όλη την Αθήνα γιατί δεν τους κάλεσε κανείς σε ρεβεγιόν… δεν ήξεραν για τη συναυλία, για τα μέτρα δεν γνωρίζουν; Αλήθεια, είναι κανείς από αυτούς εμβολιασμένος; Ο υπουργός πήγε να σώσει ότι μπορούσε και τα έκανε ακόμη πιο… σ…. σαλάτα: 
«Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η ΕΛ.ΑΣ στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη και αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο κ. Θεοδωρικάκος.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδας-Πακιστάν απέστειλε επιστολή στον υπουργό αναφορικά με τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος, ζητώντας συγγνώμη και… επιείκεια.
Πακιστανικός Σύλλογος Ελλάδας: «Ακυρώστε μας τα πρόστιμα, ζητάμε συγγνώμη για το Σύνταγμα»
Αναλυτικά η επιστολή:
«Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδας- Πακιστάν θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι η συγκέντρωση Πακιστανών υπηκόων την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα ήταν αυθόρμητη και όχι οργανωμένη.
Δεν ήταν σε γνώση μας ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων δεν θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος όπως κάθε χρόνο.
Τα μέλη μας μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά.
Θα θέλαμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για ακύρωσή τους. Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδα-Πακιστάν θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ενεργούμε σύμφωνα με τους νόμους και τις αρχές του ελληνικού Κράτους.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να είστε καλά.
Με εκτίμηση
SYED MOHAMMAD JAMIL, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλάδας-Πακιστάν».
Σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικά έχουν επιβληθεί περίπου 60 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας κατά την εν λόγω συνάθροιση.

Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν ότι τα πρόστιμα δεν πρόκειται να ακυρωθούν! Συνεχίζουν δηλαδή να μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας! Μιλάνε για 60 πρόστιμα,… των 100 άντε ίσως και των 300 ευρώ, όταν μόνο χθες, στην ελληνική επικράτεια έγιναν έξι συλλήψεις και «έπεσαν» 13 αναστολές λειτουργίας και 423 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας… πανελλαδικά τα πρόστιμα είναι περί τις 100.000 ευρώ ημερησίως. Στο Σύνταγμα είχε 3.000-το λιγότερο-Πακιστανούς, και αυτοί «είδαν» 60 χωρίς μάσκα; Να μη συνεχίσουμε… γιατί μπαίνουμε στο τρυπάκι του δικού τους παραλογισμού! Εύγε Θεοδωρικάκο! 60 πρόστιμα! Μην τα πάρεις πίσω με μια συγνώμη! Συγνώμη στους Έλληνες να πείτε όλοι. Ντροπή σας…

Και σας βρίζουν και γλείφετε, καλά σας κάνουν

 

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να επικρατεί το αδιαχώρητο στο σημείο, καθώς εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκε αυθόρμητα… και τώρα ζητά συγνώμη! Ξεφτίλες… Άλλος και ο Μπαλάσκας… “έκοβαν προστίματα”, στους συμπολίτες μας, είπε! 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου