Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

“Κάφροι” οι δημοσιογράφοι, που μιλούν για “φυλάκιση” ασθενών με πράξη Νομ. περιεχομένου, όχι ο Βενιζέλος!

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN», ο Ευάγγελος Βενιζέλος σήμερα εξέφρασε την άποψη, ότι η χώρα έχει λάβει τα απαιτούμενα μέτρα για τον κορονοϊό

Ενώ ο κόσμος μιλάει για ‘στημένους’ δημοσιογράφους και συνομωσιολογίες ενώ τα ρίχνει σ’ αυτούς, είναι ο ίδιος κόσμος που δε δίνει σημασία στο τι πραγματικά λέει ένας ομιλητής-ο οποιοσδήποτε πολιτικός, πρώην πρόεδρος κόμματος στην προκειμένη- και με μια παραποιημένη φράση, τον καθυβρίζει, αντί να καταγγέλλει το κανάλι και στείλει τον δημοσιογράφο στο ΕΣΡ.

Ο δημοσιογράφος… κάνοντας σενάρια μεθοδολογίας Κίνας, περί κλεισίματος και παρακολούθησης κάποιου που έχει κορονοϊό, με… βραχιολάκι παρακολούθησης, στο σπίτι του, ως φυλακισμένο… ρωτά “αθώα” αν θα μπορούσε αυτό να επιβληθεί με μία πράξη Νομοθετικού περιεχομένου;
Στο σημείο αυτό ο Ευ. Βενιζέλος ανέφερε την πρόταση του Bill Gates για μικρο τσιπ, λέγοντας “γιατί αναφέρετε το παράδειγμα της Κίνας και δεν μιλάτε για του Μπίλ…” και Θέτει μάλιστα τα προβλήματα με τα προσωπικά δεδομένα που μπορεί να προκύψουν… και προσπαθούν και οι δύο παρουσιαστές να αλλάξουν θεματάκι και σα να είναι έτοιμοι να γελάσουν ή να ειρωνευτούν; Οι φάτσες ακαθόριστα μπερδεμένες… αλλά ποιος δίνει σημασία; Μας ταΐζουν μετά μια “λεζάντα”… α, δείτε τι είπε ο χοντρός και τέλος! Μια ατάκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από κάποιους και όλοι σαν τα πρόβατα ακολουθούν! Όλοι την καταπίνουν αμάσητη.
«Υπάρχει πολυμορφία στην αστυνομική κρίση» ανέφερε στον OPEN σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνονται. Στη χώρα μας -τόνισε- σεβόμαστε τις αρχές και τους εμπειρογνώμονες.
Χαρακτήρισε, τέλος, πολύ ήπια την κατάσταση των ελέγχων, ενώ υπογράμμισε πως υπάρχουν προβλήματα με τη διαχείριση του δημοσίου χώρου. Στο 2:54 μάλιστα η παρουσιάστρια πάει να τον κόψει, ο ίδιος όμως συνεχίζει, λέγοντας ότι αν κάποιοι το επιχειρήσουν αυτό θα βρεθούν σε μία σύγκρουση προβλημάτων με το δικαστήριο του Στρασβούργου, των δικαιωμάτων του ανθρώπου, με τα προσωπικά δεδομένα… δείτε το βίντεο:

Το θέμα είναι τι κρύβουν και τι ξέρουν τα μεγάλα ΜΜΕ και προσπαθούν εξ… απαλών ονύχων, να το περάσουν. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου