Thursday, 28 March, 2024

Καλαμαριά: Επεισόδια κατά την αποχώρηση του Κ. Μητσοτάκη

Με πανό κατά της ιδιωτικοποίησης του παραλιακού μετώπου, αλλά και κατά του σχεδίου νόμου για τα εργασιακά, και με το τραγούδι του Νίκου Ξυλούρη

“μπήκαν στην Πόλη οι οχτροί” “υποδέχτηκαν” τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μέλη του ΠΑΜΕ, σωματείων και φορέων της Καλαμαριάς, την Τετάρτη. Ο κ. Μητσοτάκης μετά φρουράς, έκανε βόλτα και χαιρέτησε κόσμο στις κεντρικές οδούς, ενώ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Τραπεζούντιου Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρύσανθου Φιλιππίδη, το οποίο βρίσκεται πίσω από την Μητρόπολη Καλαμαριάς… όμως τη συνέχεια δεν την περίμενε…
Οι συγκεντρωμένοι παρατάχθηκαν στην πλατεία προσφυγικού Ελληνισμού, στην πλατεία του Δημαρχείου δηλαδή, σε αρκετά μεγάλη απόσταση από την είσοδο και κατά την άφιξη του πρωθυπουργού άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπό την επιτήρηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.
Επεισόδια όμως, ανάμεσα σε συγκεντρωμένους και στις αστυνομικές δυνάμεις σημειώθηκαν κατά την αποχώρηση του πρωθυπουργού από το Δημαρχείο Καλαμαριάς.
Μέλη του ΠΑΜΕ που ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή συγκεντρωμένα στην πλατεία, άρχισαν να κινούνται προς το μέρος του πρωθυπουργού. Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να τους εμποδίσουν με αποτέλεσμα να σημειωθεί επεισόδιο. Αμέσως μετά τα μέλη του ΠΑΜΕ έκαναν πορεία γύρω από το Δημαρχείο κρατώντας το πανό κατά του νομοσχεδίου για τα εργασιακά.

 

GRTimes.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου