Friday, 19 April, 2024

Καμμένος: Aποχωρώ από την πολιτική αν δεν μπουν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή

Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δηλώνει ότι θα αποχωρήσει από την πολιτική.

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την πολιτική αν οι ΑΝΕΛ δεν μπουν στη βουλή γνωστοποιεί ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

Βέβαια και στο παρελθόν ο κ. Καμμένος είχε δηλώσει ότι σε περίπτωση που υποχρεωνόταν να υπογράψει και τρίτο μνημόνιο θα αποχωρούσε από την πολιτική.

Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον «Ant1, είπε πως «Αν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν με θέλουν στη Βουλή, δεν θα είμαι στη Βουλή… αν δεν μπούμε στη Βουλή αποχωρώ από την πολιτική», ενώ σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις, σημείωσε ότι από την ίδρυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εκείνες τον δείχνουν εκτός Βουλής.

Παράλληλα κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κυβέρνηση, στην οποία θα συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Εάν συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ, εγώ δεν θα συμμετέχω», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για το Ποτάμι τόνισε ότι εάν ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθαρίσει τα εθνικά θέματα, υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας. Όσον αφορά στη ΝΔ, αποκάλυψε ότι έχει ήδη μιλήσει με «έντιμα στελέχη της ΝΔ» για πιθανή συνεργασία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου