Friday, 29 March, 2024

Κοινό μήνυμα από Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκη, πολιτικούς αρχηγούς – Θα εμβολιαστούν από τους πρώτους

Με στόχο να δοθεί το παράδειγμα, να καθησυχαστούν οι ανησυχίες και οι φόβοι των πολιτών αλλά και να αντιμετωπιστεί το αντιεμβολιαστικό κίνημα

πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας θα εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού τις πρώτες ημέρες.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Βουλής θα εμβολιαστούν την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, πλην του Κυριάκου Βελόπουλου. Σημειώνεται ότι όλοι οι εμβολιασμοί των πολιτικών αρχηγών θα γίνουν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Συγκεκριμένα:
Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου θα εμβολιαστεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός αλλά και ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου σειρά θα πάρει ο Αλέξης Τσίπρας, Στις 30 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, Στις 4 Ιανουαρίου θα εμβολιαστεί η Φώφη Γεννηματά. Παράλληλα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα εμβολιαστούν η ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών, του υπουργείου Αμυνας και του υπουργείου Υγείας, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, οι ηγεσίες του ΕΟΔΥ και του ΕΟΠΥΥ, οι ηγεσίες του Στρατού, της ΕΛ.ΑΣ., του Πυροσβεστικού Σώματος, του Λιμενικού και της ΕΥΠ, συνολικά 45 αξιωματούχοι.

Ανάμεσα στα περίπου 70.000 άτομα που θα εμβολιαστούν έως τις 10 Ιανουαρίου, η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τους 45 αξιωματούχους που έχουν καίριες θέσεις για τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού και θα εμβολιαστούν σε αυτό το διάστημα. Μεταξύ αυτών, ο Πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου