Wednesday, 24 April, 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν ζητώ περίοδο χάριτος. Η Βουλή θα δουλέψει και το καλοκαίρι, δεν έχουμε χρόνο

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες πολίτες. Θα είμαι πρωθυπουργός όλων. Και για αυτούς που δεν μας υποστήριξαν για να αποδείξω

ότι θα σταθώ άξιος εμπιστοσύνης όλων. Έχω πλήρη επίγνωση της εθνικής ευθύνης, στέκομαι με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου, ξέρω τις δυσκολίες. Στέκομαι με ευθύνη στη λαϊκή ετυμηγορία..

Η πίστη ενός λαού, η ανάγκη να αποδείξουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας θα είναι το στοίχημα μας…

Απευθύνομαι και στους Έλληνες του εξωτερικού, δήλωσε, να έχετε το βλέμμα σας και την καρδιά σας στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο,  Από σήμερα δουλεύουμε για να αλλάξουμε τη χώρα που αναγκαστήκατε να εγκαταλείψετε, δεν θα διαψεύσω τις ελπίδες σας…

Επίσης, ευχαρίστησε την οικογένεια του, τη σύζυγο και τα παιδιά του που τον στήριξαν όλο αυτό το διάστημα… ενώ σχολίασε πως: “Με προστατεύει η ευχή των γονιών μου”.

Το κύρος της δημοκρατίας και των θεσμών θα αποκατασταθεί… ο στόχος δεν είναι άλλος από το να κάνουμε τη ζωή όλων καλύτερη, με καλύτερους μισθούς, συντάξεις, λειτουργικό κράτος, με ασφάλειας και αξιοκρατία… που θα επιστέψει στη χώρα. Όπως και η εθνική μας φωνή, που δυναμώνει στην Ευρώπη. Ζήτησα ισχυρή εντολή που μου τη δώσατε και δεν θα διαψεύσω τις προσδοκίες μου» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος στο σημείο αυτό έκανε ειδική αναφορά στην οικογένειά του, τη σύζυγο και τα παιδιά του, για τα οποία είπε ότι «αντλώ δύναμη από την οικογένειά μου».
«Η χώρα σηκώνει και πάλι περήφανα το κεφάλι και εμείς τα μανίκια, το κύρος των Θεσμών θα αποκατασταθεί, στόχος μας να κάνουμε τη ζωή καλύτερη των Ελλήνων» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.
Δίνοντας ξανά ένα στίγμα της πολιτικής που θα εφαρμόσει είπε ότι «έχω δεσμευτεί για μείωση φόρων και ανάπτυξη που θα φέρει νέες δουλειές και για ένα αποτελεσματικό κράτος που θα εξασφαλίζει την ασφάλεια. Η λογοδοσία επιστρέφει στη χώρα, δυναμώνει η φωνή μας στην Ευρώπη με στόχο τη μείωση των πλεονασμάτων».
«Δε ζητώ περίοδο χάριτος γιατί δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε ιστορία» είπε ο κ. Μητσοτάκης και έκλεισε τη δήλωσή του με τη φράση:
«Καλό βράδυ και από αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός και ο ήλιος πιο λαμπερός γιατί ξημερώνει μια νέα μέρα για την πατρίδα μας».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου