Thursday, 25 April, 2024

Κόντρα για το Ράλι Ακρόπολις μεταξύ Άδωνι και Ζαχαριάδη: Ντροπή…

Με ακραίους χαρακτηρισμούς εναντίον του πρωθυπουργού, ο Κώστας Ζαχαριάδης επέκρινε την πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

να ανακοινώσει την επανεκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις.
Διαδικτυακό καυγά “έστησαν” το μεσημέρι του Σαββάτου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή το Ράλι Ακρόπολις και την βιντεοσκοπημένη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη γι’ αυτό.
Με ακραίους χαρακτηρισμούς εναντίον του πρωθυπουργού, ο Κώστας Ζαχαριάδης επέκρινε την πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανακοινώσει την επανεκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις, μετά από οκτώ χρόνια.
Όπως έγραψε ο κ. Ζαχαριάδης στο Twitter:
“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο πρωθυπουργός εν μέσω πανδημίας με 50 νεκρούς την ημέρα έκανε δήλωση – σχεδόν διάγγελμα για την τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης να γίνει ξανά στην Ελλάδα το “Ράλλυ Ακρόπολις”. Όταν μου το είπανε νόμιζα ότι ήταν ο Mr.Bean, τελικά ήταν όντως ο Μητσοτάκης”.
Στην ανάρτηση Ζαχαριάδη απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε έντονο ύφος. “Είστε βουλευτής και αποκαλείτε έτσι τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό; δηλ αν είναι αυτός που λέτε ο αρχηγός σας τον οποίο έχει κερδίσει σε όλες τις εκλογές τί είναι; είναι τιμητικό για τον Τσίπρα να χάνει από έναν τέτοιο; άλλο η κριτική άλλο αυτός ο χαρακτηρισμος”. “Είναι ντροπιαστική αυτή η αναρτηση. Σας συμβουλεύω να την αποσύρετε”.
Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε:
“Ντροπή είναι αυτό που κάνετε εσείς ως κυβέρνηση. Βγάζετε τον θεσμικά άσχετο κ.Σκέρτσο να μας ενημερώσει για την πανδημία και ο Πρωθυπουργός κάνει δηλώσεις για θέμα που είναι σε επίπεδο υφυπουργού. Καταναλώνετε επικαιρότητα που παράγετε μόνοι σας. Ντροπή και εκτός πραγματικότητας”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου