Thursday, 28 March, 2024

Κώστας Καλαϊτζίδης: Συγχαρητήρια στον Απ. Τζιτζικώστα για τη σαρωτική νίκη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης, συγχαίρει και δημόσια τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα

για την «σαρωτική» νίκη που πέτυχε ο συνδυασμός του (με ποσοστό 70,9%) στις εκλογές για τη νέα διοίκηση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, ένα αποτέλεσμα που του ανοίγει διάπλατα το δρόμο για την εκλογή του στην προεδρία της Ένωσης, στις νέες εκλογές «κατανομής αξιωμάτων» που θα γίνουν την προσεχή Δευτέρα. Ο Κώστας Καλαϊτζίδης, που επίσης μετείχε στη γενική συνέλευση και στις εκλογές της ΕΝΠΕ, αναφέρει:
«Στις χθεσινές εκλογές για τη νέα διοίκηση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), ο συνδυασμός μας, «Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες», με επικεφαλής τον Απόστολο Τζιτζικώστα, πέτυχε μια σαρωτική νίκη με ποσοστό 70,9% συγκεντρώνοντας 195 ψήφους σε σύνολο 275. Πρόκειται για ένα αδιαμφισβήτητο αποτέλεσμα που δρομολογεί τις εξελίξεις ενόψει της συνεδρίασης του νέου Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΠΕ την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, για να συγκροτηθεί σε σώμα και είναι βέβαιη η εκλογή του Περιφερειάρχη μας, στη θέση του προέδρου της Ένωσης. Θερμά συγχαρητήρια στον συνδυασμό μας, στον πανάξιο Απόστολο Τζιτζικώστα και στους εκλεγέντες.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας τιμά την Αυτοδιοίκηση και είμαι σίγουρος ότι θα τιμήσει και πάλι, την ξεκάθαρη εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του, η περιφερειακή αυτοδιοίκηση της χώρας. Είμαι το ίδιο σίγουρος ότι θα πετύχει εξαιρετικά και στο νέο έργο που αναλαμβάνει».
Κώστας Καλαϊτζίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου