Tuesday, 23 April, 2024

Λαφαζάνης και Ζωή δεν πάνε Νομισματοκοπείο, πάνε σπίτι τους

Λάθος οδηγίες φαίνεται πως έδωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στον ταξιτζή του γνωστού προεκλογικού σποτ της Λαϊκής Ενότητας. Αντί για Νομισματοκοπείο τελικά θα πάει σπίτι του.

Η Λαϊκή Ενότητα «γεννήθηκε» μετά βαΐων και κλάδων μετά τα «ηρωικά» «όχι» που είπαν ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην ψήφιση του τρίτου Μνημονίου. Τότε είχε ειπωθεί πως σε επερχόμενες εκλογές το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη θα ήταν ένας δυνατός «παίκτης» στο νέο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται καθώς θα διεκδικούσε την πρωτοκαθεδρία του στον αντιμνημονιακό αγώνα. Τελικά όλες οι προβλέψεις διαψεύστηκαν.

Η Λαϊκή Ενότητα όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις το υπουργείο Εσωτερικών και την Singular Logic βρίσκεται στο 2,8% και αναμένεται να φτάσει έως το 2,88% κάτι που σημαίνει πως το κόμμα των «δραχμιστών» δεν θα περάσει το κατώφλι της Βουλής.

Αστέρια, τρολάρισμα και αποτυχία

Η Λαϊκή Ενότητα με την κήρυξη των εκλογών επιδόθηκε σε έναν πρωτοποριακό αγώνα προεκλογικών σποτ τα οποία επεδείκνυαν αυτοσαρκασμό, διάθεση για «πείραγμα» των αντιπάλων και φυσικά προώθηση των αστέρων της όπως η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Κώστας Λαπαβίτσας και φυσικά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Όλα τα προεκλογικά σποτ έγιναν viral αλλά όπως αποδείχθηκε η κινητικότητα στα social media δεν μεταφράζεται αυτόματα και σε ψήφους.

«Πάμε Νομισματοκοπείο»

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης χρησιμοποιούσε ταξί για να πάει στο… Νομισματοκοπείο, αυτοσαρκάζοντας το μυστικό σχέδιο που είχε εκπονήσει ο ίδιος και θα εφάρμοζε σε περίπτωση που η Ελλάδα αναγκαζόταν να βγει από το ευρώ. Σε αυτό, θα γινόταν εισβολή στο Νομισματοκοπείο και στην Τράπεζα της Ελλάδος για να χρησιμοποιηθούν 22 δισ. ευρώ που είναι αποθηκευμένα εκεί για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις

Η Ζωή και το λάστιχο

Άλλο ένα προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας που έγινε viral ήταν αυτό στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου αυτοσαρκάζοντας τον εαυτό της θυμίζοντας ένα περιστατικό στο οποίο είχε διαπληκτιστεί με υπάλληλο βενζινάδικου για την αλλαγή του ελαστικού της.

Ο Λαπαβίτσας ως Θεοδωράκης

Στο τρίτο και εξίσου επιτυχημένο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας πρωταγωνίστησε ο θιασώτης της επιστροφής στην δραχμή, Κώστας Λαπαβίτσας ο οποίος ωστόσο εμφανίστηκε ως άλλος Σταύρος Θεοδωράκης σε υποτιθέμενη εκπομπή στην οποία μιλούσε με πολίτη για το ενδεχόμενο Grexit.

www.koolnews.gr

Λαφαζάνης και Ζωή δεν πάνε Νομισματοκοπείο, πάνε σπίτι τους

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου