Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Λαφαζάνης: Χάος και ατασθαλίες στις κάλπες – Να διαψεύσουμε τις ψευτοδημοσκοπήσεις

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ψήφισε στο εκλογικό τμήμα 5740 του Κορυδαλλού. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας

ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε: ¨Εδώ στον Κορυδαλλό υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία, μεγάλες καθυστερήσεις και μεγάλες ουρές για να ψηφίσεις. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην οργάνωση των εκλογών. Οι πολίτες ψάχνουν μόνοι τους τα ψηφοδέλτια για να ψηφίσουν, λόγω έλλειψης εφορευτικών επιτροπών. Ταυτόχρονα υπάρχουν σωρεία καταγγελιών για καταδολίευση των εκλογικών διαδικασιών.
Είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι συνεχίζεται η ψηφοφορία στο εκλογικό τμήμα του Λονδίνου, χωρίς να υπάρχουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας.
Η κυβερνητική παχυδερμία δεν έχει όρια. Ταυτόχρονα, έχουμε πολλές διαμαρτυρίες απ’ όλη την Ελλάδα ότι σε πολλά εκλογικά τμήματα δεν δίδονται και δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας. Η ακεραιότητα των εκλογών είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή.
Οι πολίτες να ψηφίσουν για να διαψεύσουν και να ανατρέψουν τις ψευτοδημοσκοπήσεις. Να ψηφίσουν για μια προοδευτική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, πρώτο βήμα της οποίας θα είναι μια ισχυρή ΛΑΕ μέσα στην Ευρωβουλή. Ισχυρή ΛΑΕ στην ευρωβουλή θα είναι μια βόμβα για το σάπιο, διεφθαρμένο, υπαλληλικό και παρακμιακό πολιτικό κατεστημένο”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου