Tuesday, 23 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Λεβέντης: Ο Τσίπρας είναι ΠΑΣΟΚτζής, όχι αριστερός

«Πασοκτζή» αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι τα περί οικουμενικής κυβέρνησης είναι «όνειρα θερινής νυκτός» και ότι ο κ. Λεβέντης «τον διασκεδάζει».

«Ο Τσίπρας προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ που είχε 3%» σημείωσε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε: «Δεν απορρόφησε ο ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ, αλλά το ΠΑΣΟΚ το ΣΥΡΙΖΑ όπως φαίνεται, είναι ΠΑΣΟΚκτζής όχι αριστερός εφόσον θεωρεί τις συζητήσεις περί οικουμενικής όνειρα θερινής νυκτός, γιατί η Αριστερά θεωρούσε σοβαρές τις συζητήσεις αυτές» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Mega το πρωί της Κυριακής.
«Έχω την εντύπωση οτι ο Τσίπρας θα δείξει αίσθημα ευθύνης, αν δεν το κάνει κακό του κεφαλιού του οι πολιτικοί, όπως ο Τσίπρας αλλά λενε και αλλά κάνουν» σημείωσε.
«Η λογική του ΠΑΣΟΚ είναι λογική διαφθοράς καρέκλας, θα ήταν βλάκας να επιμένει σε κάτι που ο λαός έχει καταδικάσει, ο λαός την έβαλε στην άκρη αυτή τη λογική» πρόσθεσε.
Ο ίδιος ανακοίνωσε επίσης ότι θα επισκεφθεί και τον Τσίπρα και το νέο αρχηγό της ΝΔ για να τους προτείνει οικουμενική, αφότου ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία στη ΝΔ.
«Τώρα η ΝΔ είναι ακέφαλη, και οι δυο τώρα παρουσιάζονται απρόθυμοι για να πάρουν ψήφο» σημείωσε.
«Ο Φλαμπουράρης δεν μου έχει ζητήσει να στηρίξω την κυβέρνηση με τους 9 βουλευτές μου» επέμεινε ο κ. Λεβέντης συμπληρώνοντας ότι ο υπουργός Επικρατείας τον ακούει όταν μιλά για οικουμενική, αλλά δεν απαντάει. Χαρακτήρισε, επίσης, «παρά φύσιν» τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και επανέλαβε ότι η παρουσία Καμμένου με «τα στεφάνια που ρίχνει στα Ίμια και τις ομιλίες του για δολάρια καθιστά την υπόθεσή του λίγο μη συνεργάσιμη».

Λεβέντης: Ο Τσίπρας είναι ΠΑΣΟΚτζής, όχι αριστερός

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου