Friday, 19 April, 2024

Μακεδονικό Σήμα: Εντός Φεβρουαρίου η απονομή στις πρώτες επιχειρήσεις. Παρουσίαση σε Αμερική και Καναδά

Εντός Φεβρουαρίου αναμένεται να αποδοθεί στις πρώτες επιχειρήσεις το Μακεδονικό Σήμα «Μ MACEDONIA THE GREAT», μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), καθώς περισσότερες από 100 έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Εκτός από την παρουσίαση του σήματος στην εκδήλωση Money Show και στο Ευρωκοινοβούλιο την 1η Φεβρουαρίου αλλά και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 20 Φεβρουαρίου, ο ΣΕΒΕ σχεδιάζει παράλληλα και καμπάνιες διαφήμισης στο εξωτερικό και ειδικότερα, σε Αμερική και Καναδά με σκοπό το σήμα να είναι διεθνώς αναγνωρίσιμο. Σε δηλώσεις του στο ThessToday.gr ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ Σίμος Διαμαντίδης επισήμανε ότι «οι επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΒΕ που επιθυμούν να ισχυροποιηθούν και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις διεθνείς αγορές, θέλουμε να φέρουν το συλλογικό σήμα «MACEDONIA THE GREAT». Όσες θα το υιοθετήσουν φιλοδοξούμε να γίνουν οι ναυαρχίδες του τόπου, συμβάλλοντας, με το ισχυρό τους αποτύπωμα, στην οικονομική ανάπτυξη της κάθε περιοχής και συνολικά της χώρας».

Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνταν στο εξωτερικό αντιμετώπιζαν προβλήματα με την προέλευση των προϊόντων τους καθώς θεωρούσαν ότι προέρχονταν από τη Βόρεια Μακεδονία. Μετά από πολλές ενστάσεις τριών χρόνων κυρίως από τη γείτονα χώρα, ο ΣΕΒΕ κατάφερε να κατοχυρώσει το Μακεδονικό Σήμα το οποίο πληροί όλες τις προδιαγραφές και μπορεί να χρησιμοποιείται από όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες των οποίων προέρχονται από τη γεωγραφική περιφέρεια της Μακεδονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, τον επόμενο μήνα η διαδικτυακή πύλη www.macedoniathegreat.gr θα είναι πλήρως λειτουργική και θα αποτελεί ένα νέο εργαλείο εξωστρέφειας, το οποίο μέσα από τα τεχνολογικά συστήματα που θα αναπτύξει, θα παρέχει ποιοτικό και φιλικό προς το χρήστη περιεχόμενο, αποσκοπώντας στην μέγιστη προβολή των Μακεδονικών Προϊόντων και των επιχειρήσεων που θα προωθεί, και στην επίτευξη της μέγιστης επισκεψιμότητας στο εγχώριο και διεθνές κοινό καθώς και στην προβολή σε αγορές-στόχους… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου