Friday, 19 April, 2024

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ ακολουθεί την τακτική Μαυρογιαλούρου…

Δήλωση της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνης για την τακτική Μαυρογιαλούρου του νέου προέδρου της ΝΔ

«Θαύμα! Θαύμα! Επειδή ο κ. Μεϊμαράκης είναι νέος – έστω και μεταβατικός – πρόεδρος στη Νέα Δημοκρατία, έχει παραδόξως την εντύπωση πως είναι εντελώς νέα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διάφορες κοινωνικές τάξεις και θεωρεί πως την ευθύνη γι’ αυτά φέρει η επτάμηνη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

Ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ ακολουθώντας την παρελκυστική τακτική Μαυρογιαλούρου… «ανακάλυψε» αίφνης τις καθυστερήσεις στα έργα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, τα οποία όμως είχαν βαλτώσει όλα τα προηγούμενα τρία – τέσσερα χρόνια, όπως… «ανακάλυψε» μόλις τώρα τα προβλήματα των αγροτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τα κόκκινα δάνεια.

Ή η μνήμη του κ. Μεϊμαράκη δεν τον βοηθά να θυμηθεί πως τα προβλήματα αυτών των κοινωνικών ομάδων διογκώθηκαν εξαιτίας των σκληρών μνημονιακών πολιτικών που εφάρμοσε η Ν.Δ. όταν κυβερνούσε μαζί με το ΠΑΣΟΚ, ή όπως όλα δείχνουν, περισσεύει η υποκρισία απέναντι σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες και τα προβλήματά τους.

Γι’ αυτό και στις επικείμενες εκλογές, ο ελληνικός λαός θα αποδοκιμάσει τα κατεστημένα κόμματα που τον οδήγησαν στη φτωχοποίηση και θα στηρίξει για ακόμα μια φορά τις πραγματικά προοδευτικές δυνάμεις του τόπου και το πατριωτικό κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ ακολουθεί την τακτική Μαυρογιαλούρου…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου