Friday, 19 April, 2024

Μητσοτάκης από Έβρο: Εθνική εξαίρεση η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την κατασκευή του φράχτη

«Εθνική εξαίρεση» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο θέμα της κατασκευής του φράχτη στον Έβρο.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, να απαντήσει ευθέως εάν θέλει να συνεχιστεί η κατασκευή του φράχτη ή θέλει να τον κατεδαφίσει.

Ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας πριν από λίγο στην τελετή υπογραφής της σχετικής σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία, για την κατασκευή ενός ακόμη τμήματος του φράχτη μήκους 35 χιλιομέτρων, υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αυτό το έργο να μην το πληρώσει η ΕΕ αλλά οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε μάλιστα ότι με την πολιτική που ακολούθησε η ΝΔ για την προστασία των συνόρων έχει αποτραπεί η είσοδος 240.000 παράτυπων μεταναστών στον Έβρο ενώ ανέφερε ότι οι μεταναστευτικές ροές έχουν μειωθεί και στο Αιγαίο λόγω των προσπάθειών που καταβάλλει το Λιμενικό Σώμα για την προστασία των θαλάσσιων συνόρων. «Μιλάμε για τα σύνορα τα οποία κάποιοι δεν γνώριζαν ότι υπήρχαν» σημείωσε αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου