Friday, 19 April, 2024

Μητσοτάκης από Αιγάλεω: Δεν ξέρω αν ο Τσίπρας είναι για γέλια ή για κλάματα, ξέρω ότι είναι επικίνδυνος

Με συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Αιγάλεω ανοίγει την προεκλογική περίοδο εντός Αττικής, μετά την επίσημη έναρξή της, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ συνεχίζει τις προεκλογικές περιοδείες του, αυτήν τη φορά στη Δυτική Αθήνα, όπου εκλέγεται βουλευτής.

«Η πρώτη μας μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της Αττικής δεν θα μπορούσε να γίνει αλλού, παρά μόνον εδώ, στο Αιγάλεω, στην εκλογική μου περιφέρεια.

Εδώ είχα κάνει την πρώτη πολιτική εμφάνιση πριν από 20 χρόνια, τον Απρίλιο του 2003. Από τον δυτικό τομέα ξεκινώ τον αγώνα μας. Αυτόν που θα φέρει την αυτοδύναμη ΝΔ και την αυτοδύναμη Ελλάδα. Για να κλείσουμε την πόρτα στο χθες και να την ανοίξουμε διάπλατα στο μέλλον. Όλη η Ελλάδα θα είναι μπλε.

Η δυτική Αθήνα θα γίνει και αυτή γαλάζια, όπως στα γαλάζια θα ντυθεί όλη η πατρίδα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Αιγάλεω.

Και πρόσθεσε: «Το βλέπω στα πρόσωπά σας, το ακούω στη φωνή σας. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε όλους τους Έλληνες. Αυτά είχαμε πει πριν από 4 χρόνια. Δεν θα άλλαζα ούτε μια λέξη από εκείνα μου τα λόγια.

Είμαι εδώ για να σας βεβαιώσω ότι το σύνθημά μας αποτελεί χειροπιαστή πραγματικότητα. Το είπαμε και το κάναμε».

Μητσοτάκης: Τήρησα όλες τις δεσμεύσεις μου από το 2019

Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στο Αιγάλεω αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις που είχε δώσει το 2019 υπογραμμίζοντας πως τις τήρησε όλες. Αναφέρθηκε επίσης αναλυτικά στα έργα υποδομής στη δυτική Αττική, ενώ μιλώντας για την οικονομία και το στόχο της επενδυτικής βαθμίδας , δεσμεύτηκε ότι θα επιτευχθεί εφόσον από τις εκλογές προκύψει ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε επίσης για την αναμόρφωση του εθνικού συστήματος υγείας και τον εκσυγχρονισμό του κράτους.

«Από την πρώτη μας θητεία κρατήστε ένα πράγμα. Τη συνέπεια έργων και πράξεων», υπογράμμισε. Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η επόμενη τετραετία θα είναι η τετραετία των καλύτερων μισθών για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα και δεσμεύτηκε για την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Μητσοτάκης: Πήγε στο Βερολίνο ο Τσίπρας, αυτός που έλεγε γκόου μπακ μαντάμ Μέρκελ

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε ιδιαίτερα αιχμηρά στον Αλέξη Τσίπρα. Πήγε στο Βερολίνο για να εξηγήσει τις θέσεις του. Ποιος; Αυτός που έλεγε γκόου μπακ μαντάμ Μέρκελ» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν ο κ. Τσίπρας είναι για γέλια ή για κλάματα, ξέρω όμως ότι είναι διχαστικός αλλά κα επικίδνυνος γιατί φρόντισε να αφήσει πίσω του τη νάρκη της απλής αναλογικής. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να ακυρωθεί, η ψήφος την 21η Μαΐου».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου