Friday, 29 March, 2024

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: “Την επόμενη εβδομάδα μπορεί να πέσει η κυβέρνηση”.

Για νέες… ανταρσίες στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εμφανίζεται βέβαιος ο Νίκος Νικολόπουλος τις οποίες τοποθετεί την ερχόμενη εβδομάδα με αφορμή το μεγάλο θέμα του ασφαλιστικού.

«Από την κεντροαριστερά υπάρχουν και θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες, περιμένετε λίγο την επόμενη εβδομάδα θα το διαπιστώσετε κι εσείς. Εσείς τι λέτε τώρα; Ότι έτσι θα περάσει; Και λοιπόν (αν χάσει η κυβέρνηση την πλειοψηφία); Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι! Εδώ μιλάμε, δεν έκλαψε ο κόσμος γιατί χάθηκε το βασίλειο του ΠΑΣΟΚ…» δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM για την εκτίμησή του σχετικά με το ενδεχόμενο νέων διαφοροποιήσεων.
Μιλώντας για την απόφασή του να μην ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο είπε ότι «δεν θα μπορούσα ανάμεσα στην προστασία των Ελλήνων και στην προστασία των ελληνικών καρεκλών και κυβερνήσεων να επιλέξω την προστασία των Ελλήνων και εγώ είμαι υπερήφανος γι” αυτό».
Όσον αφορά τη σχέση του με τον Πάνο Καμμένο είπε ότι «δεν θα κόψουμε την καλημέρα» και επέμεινε ότι «εγώ κατέβηκα συνεργαζόμενος με τον κ. Καμμένο. Μάλιστα, αν θα δείτε τα ψηφοδέλτια, είχανε πάνω και το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα. Θέλω να σας πω λοιπόν ότι εμένα δεν μου έδωσε την έδρα ο κ. Καμμένος. Έτσι κι αλλιώς, την έδρα τη δίνουν οι πολίτες».

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: “Την επόμενη εβδομάδα μπορεί να πέσει η κυβέρνηση”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου