Saturday, 20 April, 2024

ΟΚΕ για την υποθήκευση της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων μέσω των Μνημονίων

Στην παντελή έλλειψη ανακλαστικών εκ μέρους της Εισαγγελέως Διαφθοράς αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Ομάδας Κοινωνικής Εγρήγορσης, Βασίλης Αναστασόπουλος

σχετικά με τις καταγγελίες της ΟΚΕ για τη ζημιά που έχει υποστεί το Ελληνικό κράτος και οι Έλληνες πολίτες, για τις οποίες δεν έχουν ασκηθεί, ακόμα, ποινικές διώξεις.
Οι καταγγελίες αυτές αφορούν στην εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας, από το ΤΑΙΠΕΔ, στην υποθήκευση της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων μέσω των μνημονίων και στο σκάνδαλο των 400 δις, που κρυφά επιβαρύνουν το Δημόσιο χρέος, για τις οποίες περιπτώσεις η εν λόγω Εισαγγελία δεν προέβη σε καμία απολύτως ενέργεια.
Για τα συγκεκριμένα θέματα και για άλλες ανάλογες υποθέσεις ο Βασίλης Αναστασόπουλος είχε ζητήσει, από τις αρχές του 2017, συνάντηση με την κ. Τουλουπάκη, η οποία, παρά τις επίμονες οχλήσεις του Προέδρου της ΟΚΕ, δεν έγινε ποτέ.
Αντ’ αυτού είχαμε συνεχείς αρχειοθετήσεις από την Εισαγγ. Διαφθοράς, παρά τον όγκο των αποδεικτικών στοιχείων, που είχαμε προσκομίσει και τις συγκλονιστικές πληροφορίες, που τους είχαμε γνωστοποιήσει, οι οποίες όμως αρχειοθετήσεις, τώρα, πρέπει όλες να επανεξεταστούν, σύμφωνα και με την πρόσφατη τοποθέτηση στη Βουλή του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου