Friday, 29 March, 2024

Οργή με τη δήλωση του διευθυντή Τύπου της ΝΔ για την τραγωδία στα Τέμπη

«Βαρεθήκαμε να λέμε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων»
Σε μια αδιανόητα προκλητική και κυνική δήλωση προχώρησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, για την τραγωδία στα Τέμπη, λέγοντας ότι «βαρεθήκαμε να λέμε θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη».
Δείτε στο βίντεο την δήλωση:
Ο τύπος είπε “Έχουμε βαρεθεί να λέμε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων”;
Ρε, τι καθάρματα είναι αυτοί εδώ;#Ρωμανός #ΝΔ_ΤΕΛΟΣ pic.twitter.com/wFLYoCjTL7

 

Η απάντηση του Νίκου Ρωμανού
«Ξεκινώ με το αυτονόητο που έχουμε βαρεθεί να επαναλαμβάνουμε, αλλά είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε αυτές τις ημέρες, τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων» είπε ο Νίκος Ρωμανός, αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές, τους θεατές και τους χρήστες των social media.
Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την παραπάνω του δήλωση, ο κ. Ρωμανός, με ανάρτησή του στο Twitter ανασκεύασε τα όσα είπε, αναφέροντας: «Όταν κάνουμε μια λεκτική αστοχία πρέπει να την αναγνωρίζουμε χωρίς αστερίσκους – πολύ περισσότερο σε τέτοιες τραγικές & φορτισμένες στιγμές. Στην προσπάθειά μου να τονίσω αυτό που ένιωθα ως «το ελάχιστο που οφείλουμε» στις οικογένειες των θυμάτων, το εξέφρασα με εσφαλμένο τρόπο».

Όταν κάνουμε μια λεκτική αστοχία πρέπει να την αναγνωρίζουμε χωρίς αστερίσκους – πολύ περισσότερο σε τέτοιες τραγικές & φορτισμένες στιγμές. Στην προσπάθειά μου να τονίσω αυτό που ένιωθα ως «το ελάχιστο που οφείλουμε» στις οικογένειες των θυμάτων, το εξέφρασα με εσφαλμένο τρόπο.
-Nikos Romanos (@NickRomanos) March 10, 2023

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου