Thursday, 28 March, 2024

Ο καλός μας πρωθυπουργούλης ξεκουράζεται και πάλι!

Εντυπωσιακή η παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πολυτελές ξενοδοχείο της Μεσσηνίας, Costa Navarino.
Να σημειωθεί επίσης ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε το πολυτελές θέρετρο για τριήμερη (ή πες 4ημερη με μια επίσκεψη σε δυό χωριά τριγύρω, για το… ξεκάρφωμα!) ξεκούραση, προκειμένου να γεμίσει μπαταρίες καθώς το πρόγραμμα του είναι ιδιαίτερα βεβαρυμένο. Να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα τριήμερα είχε κάνει συνεχή ταξίδια, γεγονός που είναι λογικό να τον έχουν κουράσει ιδιαίτερα. Ειδικά το ταξίδι στην Τήνο όπου πήγε με το ταχύπλοο της γραμμής, παρέα με τις αδερφές του, το μισό σόι και ένα μάτσο φύλαξη… Πολύ κούραση παιδιά, παραδεχτείτε το. Και μεις λογικά, δεν θα αντέχαμε!
Λογικό είναι ο άνθρωπος να έπρεπε να ξεκουραστεί μετά από τέτοιες δοκιμασίες.
Αυτό πάντως που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους ήταν το γυμνασμένο σώμα του πρωθυπουργού, που έκανε τους ξένους να αναρωτιούνται εάν είναι κάποιος ηθοποιός, κάποιος αθλητής, κάποιος fitness coach.
Είναι βέβαιο ότι μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία. Ως οι πλέον γυμνασμένοι πρωθυπουργοί με αξιοσημείωτη προσφορά στον τόπο.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη τόσο στη Μεσσηνία όσο και στην Αρκαδία, σε Αγροτικό Συνεταιρισμό στους Γαργαλιάνους, στην Τερψιθέα, στην Τρίπολη… αυτό που είπαμε πιο πάνω! Για το ξεκάρφωμα. Και άντε με το καλό από την ερχόμενη Παρασκευή σε νέο προορισμό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου