Saturday, 20 April, 2024

Ο Κασιδιάρης ιδρύει νέο κόμμα (video)

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών για αποχώρηση του Ηλία Κασιδιάρη από την Χρυσή Αυγή.

Ο μέχρι πρότινος υπαρχηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου ανακοίνωσε με βίντεο το νέο κόμμα που έρχεται! 

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν μετέχει πλέον στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, διότι η πρόταση που κατέθεσε για πλήρη αναδιοργάνωση και ανανέωση δεν έγινε αποδεκτή, λέγοντας πως «έγιναν εκτενείς συζητήσεις, αλλά δυστυχώς υπήρξε απόλυτη διαφωνία». O Κασιδιάρης είναι ο δεύτερος από τα στελέχη της Χ.Α. που αποχωρεί από τη Χρυσή Αυγή. Την αρχή έκανε ο Γιάννης Λαγός όταν εξελέγη Ευρωβουλευτής. 

Ο Ηλίας Κασιαδιάρης καλεί τους πολίτες που ασπάζονται τις ιδέες του, να μπουν στην ιστοσελίδα του κόμματος και να γίνουν μέλη. Το κεντρικό σύνθημα που προβάλλει είναι “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”. Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέβασε και βίντεο στα social media όπου επιτίθεται στην κυβέρνηση, και την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ μιλά για την εθνική μας κυριαρχία… Σύμφωνα με τον ίδιο, το κόμμα θα στελεχώνουν “επιφανή και σοβαρά πρόσωπα. Με στελέχη υψηλού επιπέδου, που ξεχωρίζουν σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής και θα αναδείξουν τον πατριωτικό, πολιτικό λόγο ως το αντίπαλο δέος ενάντια στην κοινή αντεθνική γραμμή του Σύριζα και της Νέας Δημοκρατίας. Δημιουργούμε ένα κίνημα Ελλήνων για την εθνική επιβίωση και την αναγέννηση του Ελληνισμού”. 

https://www.youtube.com/watch?v=mdrIxveIb8Q&feature=emb_logo

Χρηστίδης του ΚΙΝΑΛ για Κασιδιάρη: Οι φασίστες παραμένουν φασίστες όσους μανδύες κι αν αλλάξουν
Με  αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης τη διάσπαση του Ηλία Κασιδιάρη από τη Χρυσή Αυγή και την ίδρυση νέου κόμματος. «Οι φασίστες παραμένουν φασίστες όσους μανδύες κι αν αλλάξουν», δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Χρηστίδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

One comment

  1. παναγιωτης

    ο Κασιδιαρης γνησιος πατριωτης………
    Ο ΚΩΝ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 1940 ΗΤΑΝ 33 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ….
    προσκομισε χαρτι γιατρου οτι ηταν κουφος, για να αποφυγει την επιστρατευση……δεν σας κανει εντυπωση οτι στο βιογραφικο του δεν αναφερει πουθενα τι εκανε απο το 1940-1944????????
    Απάλλαξε τον Nαζιστη Διοικητη Θεσσαλονικης Μέρντεν ,για εγκληματα πόλεμου, οταν ηταν Πρωθυπουργος το 1959..

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ….
    ΟΣΑ ΑΦΜ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ