Saturday, 20 April, 2024

Πολάκης: Χάσαμε γιατί γ@@με την μεσαία τάξη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που απεικονίζει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη

να προχωρά σε μία κυνική ομολογία, στην προσπάθειά του να εξηγήσει γιατί χάθηκαν οι εκλογές του 2019.
Το βίντεο που δημοσιεύει η Ομάδα Αλήθειας προέρχεται από τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχε ο κ. Πολάκης, όπου δηλώνει πως «Τις εκλογές τις χάσαμε, γιατί μετά που βγήκαμε από τα μνημόνια δεν ανακουφίσαμε στρώματα τα οποία σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος. Εμείς πηδήξαμε στην φορολογία και το ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο όμως έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα και από εκεί χάσαμε”. Και συνεχίζει, λέγοντας: “Μην το κουβεντιάζουμε. Επειδή εμείς στηρίξαμε την φτώχεια πήραμε 32%. Επειδή γ@μ@σαμε τους μεσαίους πήραν οι άλλοι 40%”.
Έχουν πει τόσα ψέματα που όταν τους ξεφεύγει και καμία αλήθεια αξίζουν να γίνονται βίντεο.
Πολάκης: Χάσαμε τις εκλογές επειδή γαμ*** τη μεσαία τάξη pic.twitter.com/oOpbRcMfz1
— Ομάδα Αλήθειας (@omadaalithias) January 12, 2021
Για το ζήτημα τοποθετήθηκε και η Νέα Δημοκρατία η οποία με ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο φίλος και συνεργάτης του Α. Τσίπρα, Π. Πολάκης ομολογεί με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ».
Συνεχίζει δε το κυβερνών κόμμα λέγοντας: «όσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν»!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου