Tuesday, 16 April, 2024

Πόλεμος ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τον Καρανίκα

ΝΔ: «Άμεση αποπομπή του Καρανίκα»

Την αποπομπή εντός της ημέρας του Ν. Καρανίκα απο τη θέση του συμβούλου του πρωθυπουργου ζητά η ΝΔ. «Μεταξυ άλλων απίθανων και ανόητων που δημόσια υποστηρίζει, εκθειάζει έργα κσι ημερες της διεθνούς τρομοκρατίας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΝΔ σημειώνοντας οτι «ο εκλεκτός του πρωθυπουργου έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει ως αριστούργημα τέχνης την τραγωδία των κατεστραμμένων δίδυμων πύργων. Ολα αυτα δεν ειναι αστεία, ειναι πολυ σοβαρά» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κάνει λόγο για ανεκδίηγητες επιλογές του πρωθυπουργου «διορίζοντας ως συμβούλους του, απίθανους ανθρώπους».
Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για τον Καρανίκα
«Το μέγεθος της σοβαρότητας και της αξιοπιστίας της αντιπολίτευσης κρίνεται από τα θέματα που ανοίγει στο δημόσιο διάλογο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε απάντηση του για την ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με την τοποθέτηση του κ. Καρανίκα ως συμβούλου του πρωθυπουργού.
Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για τον Καρανίκα
Αναφέρει ειδικότερα ότι «δεν μας εκπλήσσει καθόλου ότι η ΝΔ ρίχνει λάσπη για τους μετακλητούς υπαλλήλους και τους ειδικούς συνεργάτες της κυβέρνησης και δεν ασχολείται βέβαια με τους δικούς της υπόδικους συνεργάτες και συνομιλητές και τις δοσοληψίες τους», για να καταλήξει: «Καθείς εφ’ ω ετάχθη».

Πόλεμος ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τον Καρανίκα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου