Thursday, 28 March, 2024

Σάλος με τη μητέρα της Στεφανίδη και την ανάρτησή για τη Χρονοπούλου. Οργή στο ΠΑΣΟΚ

Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media καθώς η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, υιοθέτησε πρωτοσέλιδο

του «Μακελειού» που αναφέρεται στην υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό που έκανε σε βάρος του η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ελένη Χρονοπούλου.

Η υποψήφια βουλευτής στην ανατολική Αττική και περιφερειακή συμβούλος με τη Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου, αφού αναπαρήγαγε το σκαιό δημοσίευμα μέσω Twitter, το συνόδευσε με σχόλιο: «Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».

Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις με αποτέλεσμα λίγο μετά η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη να την κατεβάσει. Άμεση ήταν η αντίδραση και του ΠΑΣΟΚ με τον εκπρόσωπο Τύπου Δημήτρη Μάτζο να σημειώνει πως «μετά τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων του θύματος, μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο».

Η υποψήφια βουλευτής, περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, αναπαράγει και υιοθετεί στο twitter κατάπτυστα και ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό». Ρωτούμε τον κ. Τσίπρα προσωπικά τι άποψη έχει για όλα αυτά. ΥΓ: Ας σβήνουν όσο προλαβαίνουν. Εξάλλου, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό. Ούτως ή άλλως, δεν πείθουν κανέναν.

Μετά τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων του θύματος, μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο».

Η υποψήφια βουλευτής,…

-Dimitris Mantzos (@Mantzos) April 19, 2023

Θέση για το εν λόγω θέμα πήραν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο  υποψήφιος βουλευτής στον νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών Παύλος Χρηστίδης μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έγραψε «είναι δυνατόν; Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γι αυτό;, ενώ συνόδευσε την ανάρτησή του με όσα είχε γράψει λίγο νωρίτερα η Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη. Ειναι δυνατόν; Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γιαυτό;

pic.twitter.com/IeEPOePHpn

-Παύλος Χρηστίδης (@christidisp) April 19, 2023

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανάρτηση τόσο το προφίλ της στο Twitter όσο και το δημοσίευμα που έκανε και έγραψε τα εξής:  «Υποψήφια Βουλευτής @syriza_gr. Συγχαρητήρια @atsipras για τις επιλογές σας. Αναμένουμε την αντίδραση @tsapanidou! Μόνο ντροπή.

Υποψήφια Βουλευτής @syriza_gr

Συγχαρητήρια @atsipras για τις επιλογές σας Αναμένουμε την αντίδραση @tsapanidou !

Μόνο ντροπή. pic.twitter.com/DBuLwn0cuT

-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ (@Odysseas_) April 19, 2023

Ζωή Βαρέλη- Στεφανίδη: Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου για την Ελένη Χρονοπούλου

Για “ατόπημα” και “απαράδεκτη ανάρτηση” κάνει λόγο η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, ζητώντας συγγνώμη για προηγούμενη ανάρτησή της στο Twitter.

Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και για αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε.

-zoi vareli-stefanidi (@ZoiVareli) April 19, 2023

Η υποψήφια βουλευτής στην ανατολική Αττική και περιφερειακή συμβούλος με τη Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου, αφού αναπαρήγαγε το δημοσίευμα, το συνόδευσε με σχόλιο: «Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου