Thursday, 25 April, 2024

Σάλος με τον Παύλο Πολάκη προς Αραμπατζή: “Θα την πάω αίμα”

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Twitter η σεξιστική επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης κατά της Φωτεινής  στη Βουλή με αφορμή μήνυσή της εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης ξέσπασε έντονη αντιπαράθεση στο κοινοβούλιο πριν την εν τέλει υπερψήφιση της άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη με την κυρία Αραμπατζή να απευθύνεται στον κ. Πολάκη λέγοντάς του πως «κρύβεται, δύο μέτρα άντρας πίσω από την ασυλία του».

Μάλιστα η κυρία Αραμπατζή διαβάζοντας αποσπάσματα από την Επιτροπή Δεοντολογίας στην οποία είχε συμμετάσχει ο κ. Πολάκης είπε πως «δεν πίστευε σε αυτά που διάβαζε». «Είπατε ότι αν άρουν την ασυλία σας θα με ξεφτιλίσετε στο δικαστήριο. Γιατί κρύβεστε πίσω από την ασυλία σας και δεν ζητάτε αντρίκια να πάμε στο δικαστήριο και να με πάτε ‘αίμα’ όπως είπατε!». «Είναι δευτέρα φύση σας η κατά συρροή λασπολογία και κατά συκοφάντηση των πολιτικών σας αντιπάλων και μετά κρύβεστε πίσω από την βουλευτική σας ασυλία […]», είπε η κυρία Αραμπατζή.

Οι χρήστες του Twitter ωστόσο πέρα από την κόντρα και τους βαρύς χαρακτηρισμούς σχολίασαν αρνητικά και την αναφορά του κ. Πολάκη χαρακτηρίζοντάς την σεξιστική. «Πού είναι οι δικαιωματιστές του #metoo», λένε πολλοί χρήστες επισημαίνοντας πως οι οργανώσεις που συνήθως σχολιάζουν και αναδεικνύουν τις σεξιστικές επιθέσεις δεν έχουν τοποθετηθεί για την συγκεκριμένη σεξιστική αναφορά.

Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter:

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου