Thursday, 18 April, 2024

«Σας κάναμε ανθρώπους» είπε ο Σκουρλέτης! Έξαλλο το Twitter

Ποίκιλες αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες μια φράση του Πάνου Σκουρλέτη, σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega για τις εκλογές.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «σας έκανε ανθρώπους».

Αναλυτικότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συζητούσε με την βουλευτή της ΝΔ σχετικά με την οικονομία και τα παράλληλα νομίσματα που πρότεινε ο πρώην ΥΠΟΙΚ επι ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, όταν η κυρία Μπακογιάννη σχολίασε «μιλάτε σαν να μην έχετε κυβερνήσει τέσσερα χρόνια».

Τότε ο κ. Σκουρλέτης απάντησε με ύφος και σε έντονο τόνο στην κυρία Μπακογιάννη: «Όχι, έχουμε κυβερνήσει. Σας σώσαμε και σας κάναμε ανθρώπους».

Ωστόσο, ο κ. Σκουρλέτης αντιλαμβανόμενος ότι το σχόλιό του ήταν ιδιαίτερα «βαρύ», έσπευσε να ανασκευάσει. «Οικονομικά μιλάω. Όταν βγάζουμε κάποιους από τη χρεοκοπία δεν στηρίζουμε τους ανθρώπους στα πόδια τους; Αυτό εννοώ», είπε επιχειρώντας να μαζέψει την φράση του που «πάγωσε» τους παρευρισκόμενους.

Τα σχόλια στο twitter για τον Σκουρλέτη

Τη φράση αυτή δεν άφησαν να πέσει κάτω οι χρήστες του twitter οι οποίοι σχολίασαν τη συγκεκριμένη φράση, άλλοι ήπια και άλλοι πάλι με πιο έντονο λόγο.

https://twitter.com/i/status/1656566330684735488

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου