Friday, 19 April, 2024

Σπύρος Δανέλλης: Τέταρτη φορά εκλογές, σε λίγο παραπάνω από ένα χρόνο συνιστά τραγωδία

Σπύρος Δανέλλης: Τέταρτη φορά εκλογές, σε λίγο παραπάνω από ένα χρόνο συνιστά τραγωδία

«Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του φαίνεται να έχουν χαλαρώσει, θεωρώντας ότι η διάσωση της Ελλάδας και η παραμονή της στην ευρωζώνη είναι δεδομένη, παρότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει» δήλωσε ο βουλευτής Ηρακλείου με Το Ποτάμι Σπύρος Δανέλλης στην απογευματινή εκπομπή του Νίκου Ανδρίτσου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Άλλωστε, η χθεσινή έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, για την πορεία της οικονομίας είναι μια κραυγή αγωνίας και αυτό δεν πρέπει να παραγνωρίζεται» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Τώρα μέσα σε αυτήν την πραγματικότητα ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να θεωρεί ότι καθήκον του είναι να παραμείνει ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του κόμματός του, αδιαφορώντας ότι πρωτίστως θα έπρεπε να επιδιώκει να αναδειχθεί σε ένα εθνικό ηγέτη». «Ο Πρωθυπουργός και αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας ένα εσωτερικό κομματικό δημοψήφισμα την ερχόμενη Κυριακή, παραπέμπει σε παλαιο-κομμουνιστικές αντιλήψεις περί «κομματικής πρωτοπορίας», το οποίο ουδεμία δημοκρατική νομιμοποίηση του παρέχει».

Σύμφωνα με το Σπύρο Δανέλλη ο Πρωθυπουργός θα έπρεπε να είχε γίνει σοφότερος, αντιλαμβανόμενος ότι κανένα κόμμα από μόνο του δεν μπορεί να πάρει στην πλάτη του το βάρος της υλοποίησης των μέτρων που πρόκειται να ακολουθήσουν και ότι ο ιδανικός τρόπος για να βγούμε από την κρίση, όσο γίνεται λιγότερο τραυματισμένοι ως κοινωνία και ως οικονομία, είναι να υπάρξει επιτέλους μια ουσιαστική προσέγγιση των υπεύθυνων πολιτικών δυνάμεων της χώρας.

«Στην παρούσα κατάσταση, μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με επικεφαλής τον κ. Τσίπρα, αποτελεί μονόδρομο, δεδομένων των σφιχτών χρόνων και της κατάρρευσης της πραγματικής οικονομίας». Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με το βουλευτή Ηρακλείου το να οδηγηθούμε ξανά σε μια τέταρτη εκλογική αναμέτρηση, μέσα σε λίγο παραπάνω από ένα χρόνο, δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά μια τραγωδία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου