Wednesday, 24 April, 2024

Στην Λαϊκή Ενότητα προσχώρησαν οι πρώην του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας

Την προσχώρησή τους στο μετωπικό σχήμα «Λαϊκή Ενότητα», υπό τον κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη συμφώνησαν οι αποχωρήσαντες από την τοπική οργάνωση Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ  ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

H ανάγκη άμεσης απελευθέρωσης από τα δεσμά των μνημονίων και την ανάληψης της κυριαρχίας της χώρας μας, απαιτεί ένα ενιαίο μέτωπο αγώνα από την κοινωνία, το οποίο πρέπει να είναι δημοκρατικό, ξεκάθαρο, στοχευμένο και αποφασιστικό. Η προσπάθεια δημιουργίας του θα μας βρει αρωγούς.

Επιλέγουμε να ενταχθούμε στις γραμμές της Λαϊκής Ενότητας (ως ενός φορέα του μετώπου) για να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για μια σοσιαλιστική και δίκαιη κοινωνία. Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η απαλλαγή μας από τη μνημονιακή νεοφιλελεύθερη πολιτική και η αντικατάστασής της με ένα πρόγραμμα αναπτυξιακό, φιλολαϊκό και φιλεργατικό, που θα δώσει όραμα στη χώρα και διέξοδο στους κατοίκους της. Ιδιαίτερα στους νέους που ζουν στη χώρα με τη μεγαλύτερη ανεργία νέων στην Ευρώπη και εγκαταλείπουν τη χώρα κατά κύματα.

Χαιρετίζουμε όλους τους/τις συντρόφους/συντρόφισσες που εντάσσονται στο μέτωπο αυτό, σε συμπόρευση με άλλους πολιτικούς φορείς και οργανώσεις. Ελπίζουμε σ’ ένα πλατύ, παλλαϊκό και δημοκρατικό μέτωπο, το οποίο θα βοηθήσει στην περαιτέρω ριζοσπαστικοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, γεγονός που δύναται να δώσει λύση στο πρόβλημα που απειλεί άμεσα τη χώρα, με διαπιστωμένο στόχο την ολοκλήρωση της καταστροφής της.

Οι υπογράφοντες:

Ονομ/νυμο

Βόλτσης Σωκράτης

Γκίλη Μαρία

Θεοδωρίδης Θόδωρος

Ιωακειμίδης Χρήστος

Ιωαννίδης Σταύρος

Κέντρου Βίκυ

Κάνος Πέτρος

Κιοσέογλου Πηνελόπη

Κούλης Σταύρος

Κοφτερός Σταύρος

Κρητίδης Κων/νος

Λαμπρίδης Σάββας

Λιάλης Θεόφιλος

Μουρατίδης Κων/νος

Παπαδόπουλος Σήφης

Πασχαλίδης Θανάσης

Πετρίδης Χρήστος

Πριόβολος Παύλος

Σαββίδης Πολύκαρπος

Σόρτσης Δημήτριος

Σταυρίδης Γιάννης

Τζίγκας Νικόλαος

Φούκας Στέλιος

Χουμκιώτης Ιωάννης

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
6979 530940 & 6977 152585 (Γιαννιτσά)
6975 123024 (Έδεσσα)
6907 200560 (Αριδαία)
6984 688052 (Σκύδρα)

Στην Λαϊκή Ενότητα προσχώρησαν οι πρώην του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου