Tuesday, 23 April, 2024

Στην Τήνο ο Μητσοτάκης, πριν το Κάιρο! Το στιγμιότυπο που συζητήθηκε στην παραλία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης “γέμισε τις μπαταρίες του” στην Τήνο και η παρουσία του, μάλμον ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη

Στην παραλία όπου βρέθηκε, καταγράφηκε ένα στιγμιότυπο που προκάλεσε χαμόγελα…
Ο πρωθυπουργός ταξίδεψε στην Τήνο, με το πλοίο της γραμμής, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φρόντισε να δει τις ομορφιές του νησιού και να χαλαρώσει σε ορισμένες από τις πιο όμορφες παραλίες. Στην παραλία Μπάλος μίλησε με πολλούς από τους λουόμενους που ήταν εκεί και δέχτηκε με χαρά να φωτογραφηθεί με δύο μικρά κοριτσάκια που του ζήτησαν να έχουν μια selfie μαζί του.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σηκώθηκε, πλησίασε τα δύο παιδιά και έβγαλε τη φωτογραφία που βλέπετε! Αμέσως μετά, τα δύο κορίτσια ανέβασαν τη φωτογραφία στο Instagram. Το ότι ο πρωθυπουργός χρειάζεται να… γεμίζει συνέχεια τις μπαταρίες του και όλος ο κόσμος να δουλεύει 10ωρα μετά και την ψήφιση του εργασιακού Νομοσχεδίου, 2 εκατ κάτω από το όριο της φτώχιας, αναμονή συντάξεων 3ετια και άσε να πηγαίνουν διακοπούλες και οι δημόσιοι υπάλληλοι που έτσι κι αλλιώς δεν πατάνε στα γραφεία τους… ασχολίαστο. Θα έχουμε όλο το Καλοκαίρι να κόβει βόλτες σε όλα τα νησιά, συνηθίσαμε από πέρυσι… Και… κύριε Μητσοτάκη, κανέναν καθαρισμό ή μία λεύκανση στα δοντάκια, δεν έβλαψε κανέναν!
Ο πρωθυπουργός αναχώρησε το απόγευμα από την Τήνο για την Αθήνα, καθώς αύριο το πρωί θα μεταβεί στην Αίγυπτο στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης, όπου στο Κάιρο θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Σίσι, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια όπου θα έχει συνάντηση με τον Πατριάρχη Θεόδωρο Β’.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου