Thursday, 25 April, 2024

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ! Ποιοι υπουργοί έχουν προκαλέσει «πονοκέφαλο» στον Τσίπρα

Ανοιχτό είναι πλέον το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, με τον Αλέξη Τσίπρα να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος

για την πορεία κάποιων υπουργών, οι οποίοι με τις συνεχείς δηλώσεις και διαρροές δημιουργούν μια εικόνα… «κυβερνητικού αλαλούμ».
Άλλωστε, «τα υπουργεία δεν σας ανήκουν» είχε πει στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός ζητώντας από τους υπουργούν να αφήσουν τα τηλεοπτικά παράθυρα και να ασχοληθούν με το έργο τους. Ωστόσο κάποιοι φαίνεται πως δεν έβαλαν μυαλό, συνεχίζουν στο παλιό μοτίβο δημιουργώντας έντονο «πονοκέφαλο» στον Αλέξη Τσίπρα. Ένας από αυτούς είναι ο υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης (γνωστό το τι συνέβη με τις αποδείξεις) αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος κατάφερε -λόγω του καβγά του με δημοσιογράφους- να «ακυρώσει» τη συνέντευξη για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Πρόβλημα φαίνεται πως δημιουργεί και ο Ευάγγελος Αποστόλου, ο οποίος έφτασε στο σημείο να εισαγάγει στη Βουλή τροπολογία για να ψηφιστεί και να δηλώσει αμέσως μετά ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση δεν θα την εφαρμόσουν γιατί βλάπτει τους αγρότες.

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ! Ποιοι υπουργοί έχουν προκαλέσει «πονοκέφαλο» στον Τσίπρα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου