Thursday, 28 March, 2024

Συνεχείς διορισμοί: Οι οικογένειες των συριζαίων κατακλύζουν το κράτος

Ακόμα και ο… ράπερ γραμματέας της “Νεολέρας Σύριζα” διόρισε το σόι του!

Στα βήματα της πασοκονουδούλας πατάνε σταθερά οι συριζαίοι, οι οποίοι συνεχίζουν την πολιτική της οικογενειοκρατίας, τακτοποιώντας σε δημόσιες θέσεις του συγγενείς τους. Τελευταίο κρούσμα στη λίστα ο… ράπερ γραμματέας της «νεολαίας» του Σύριζα, ο οποίος βόλεψε ολόκληρο το σόι του.
Μία εβδομάδα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε ο διορισμός της μητέρας του στο Υπουργείο Υγείας και του αδελφού του στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο αδελφός του Ιάσονα λέγεται Ορέστης Σχινάς Παπαδόπουλος και διορίστηκε ειδικός σύμβουλος στο Οικονομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού την 1η Δεκεμβρίου 2015. Δηλαδή, μια εβδομάδα μετά την ανάδειξη του αδελφού του ως νέου γραμματέα του κόμματος.
Η μητέρα του λέγεται Ξανθή Παπαδοπούλου και είναι δικηγόρος, μέλος του Συντονιστικού Τμήματος Δικαιοσύνης και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα είναι διορισμένη ως ειδική σύμβουλος στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ανδρέα Ξανθού.
Στο παρελθόν οι οικογένειες και οι «ημέτεροι» της πασοκονουδούλας διένειμαν το κράτος μεταξύ τους με αποτέλεσμα την καταστροφη που βιώνουμε σήμερα. Τώρα οι οικογένειες των συριζαίων κάνουν το ίδιο, διορίζοντας ο ένας τον άλλο και παράλληλα νομοθετώντας και αυξήσεις μισθών μόνο για συριζαίους, την ώρα που ο λαός πένεται.
Αντιπολίτευση σε αυτό το αίσχος αναξιοκρατίας δεν μπορεί, βεβαίως, να υπάρξει από μία νουδούλα, η οποία άρχεται από έναν Μητσοτάκη, ούτε από οποιονδήποτε άλλον. Μονάχα η Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει το αίσχος, που σέρνει την Ελλάδα από τον βούρκο της αναξιοκρατίας στα μνημόνια και την υποταγή.

Συνεχείς διορισμοί: Οι οικογένειες των συριζαίων κατακλύζουν το κράτος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου