Thursday, 25 April, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: «Μήπως ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον στρατηγό Φλώρο για τα δις των εξοπλιστικών;

Νέα ανακοίνωση μέσα σε λίγες ώρες εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις παρακολουθήσεις. Η Κουμουνδούρου επανέρχεται στην υπόθεση, ρωτώντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη

«αν παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο λόγω εθνικής ασφάλειας ή για τα δισ. των εξοπλιστικών που ήθελε να ελέγχει»;

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επικαλείται «νέες αποκαλύψεις»- όπως αναφέρει-της εφημερίδας Documento. Σύμφωνα με αυτές «η ΕΥΠ, που υπάγεται στον κ. Μητσοτάκη, όχι μόνο παρακολουθούσε τον Α/ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρο, αλλά είχε καταγράψει και ενδείξεις για μαύρο χρήμα, δεν αφήνουν περιθώρια σιωπής. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει:

Παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για «λόγους εθνικής ασφαλείας» ή για να τον εκβιάζει αναφορικά με τις αποφάσεις για τα εξοπλιστικά προγράμματα δισεκατομμυρίων που ήθελε να ελέγχει το Μέγαρο Μαξίμου;

Διαψεύδει τις αποκαλύψεις; Διότι εάν ισχύουν, ο μόνος λόγος για να τον κρατά στη θέση του είναι για να εκβιάζει τον αρχηγό του Στρατεύματος.

Ο κ. Μητσοτάκης που παριστάνει τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας δεν διστάζει να παίζει παιχνίδια με τις Ένοπλες Δυνάμεις στο βωμό των δισεκατομμυρίων των εξοπλιστικών», καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου