Friday, 19 April, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Τα τηλέφωνα Μητσοτάκη στα κανάλια δεν καλύπτουν την αναισθησία του

“Πυρά” εναντίον του πρωθυπουργού για τη βόλτα στην Πάρνηθα εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει πως τα κανάλια δεν έπαιξαν το θέμα

ενώ το Mega δεν πρόβαλε την φωτογραφία “με τον κ. Μητσοτάκη να παραβιάζει τα μέτρα”.
Επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την βόλτα του στην Πάρνηθα την Κυριακή – με την οποία όπως υποστηρίζει “έσπασε την καραντίνα”-αλλά και στα κανάλια «που δεν έπαιξαν το θέμα», εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου.
Στην ανακοίνωση αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης μάλλον κατάλαβε ότι οι γελοίες δικαιολογίες του εκπροσώπου του για το γεγονός ότι έσπασε την καραντίνα και φωτογραφιζόταν αγκαλιά με κόσμο χωρίς μάσκα και μέτρα προστασίας, την ώρα που έχουμε κάθε μέρα αρνητικό ρεκόρ σε ανθρώπινες απώλειες, δεν πείθουν κανέναν. Τα τηλέφωνα στα κανάλια να εξαφανίσουν το θέμα φαίνεται πως έπιασαν τόπο.
Alpha, ΑΝΤ1 και Star δεν έπαιξαν καν το θέμα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε σχετική τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, on camera αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και σχόλια άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Το MEGA έπαιξε το θέμα, αλλά χωρίς τη φωτογραφία που δείχνει τον κ. Μητσοτάκη να παραβιάζει τα μέτρα προστασίας, λες και ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε γιατί ο κ Μητσοτάκης πήγε για ποδήλατο!».
Καταλήγοντας αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος. Όσο και να φιμώνει την αντιπολίτευση, η ατομική αναισθησία του ανθρώπου που κουνά το δάχτυλο σε όλη την Ελλάδα για να κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες, δεν καλύπτεται».
Απάντηση στην αντιπολίτευση, που σχολίασε αρνητικά τη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα, όπου φωτογραφήθηκε με μοτοσικλετιστές, ενώ ο ίδιος είχε πάει για ποδηλασία, έδωσε ο Στέλιος Πέτσας.
«Δεν ξέρει κανείς από πού να το πιάσει αυτό. Κατηγορείται ο πρωθυπουργός ότι είναι ανθρώπινος»; αναρωτήθηκε, μιλώντας στον Σκάι 100,3 FΜ.
«Ο κ. Τσίπρας ήταν με πούρα σε κότερα, ο κ. Μητσοτάκης πηγαίνει για ποδήλατο στην Πάρνηθα και παίρνει τσουρέκι όπως κάθε Έλληνας πολίτης. Είναι ανθρώπινος. Ποτέ δε θα αρνηθεί να φωτογραφηθεί ή να μιλήσει με οποιανδήποτε Έλληνα», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Υπενθυμίζεται ότι κατά την επίσκεψή του προ ολίγων ημερών στη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός έκανε στάση σε δημοφιλές ζαχαροπλαστείο της πόλης για να πάρει τσουρέκια, πριν δώσει συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Μάλιστα ανέβασε και ο ίδιος istastory στο Instagram, κάνοντας λόγο για «μια μικρή στάση».
Το instastory του Κυριάκου Μητσοτάκη που αγοράζει τσουρέκι στη Θεσσαλονίκη
«Η απάντηση του κ. Πέτσα εκθέτει τον πρωθυπουργό», σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος.
«Δεν είναι καθόλου ανθρώπινο να ρίχνεις την ευθύνη στους πολίτες και ο ίδιος να αρνείσαι να τηρήσεις τα απαραίτητα μέτρα. Είναι δείγμα αλαζονείας και έλλειψη ενσυναίσθησης», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Κάνοντας λόγο για ζήτημα εγκληματικής ιδεοληψίας, σημείωσε: «Περιμένουμε από τον Κυριάκο Μητσοτακη μια συγγνώμη, είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει. Φαίνεται, όμως, ότι τόσο η συγγνώμη, όσο κι η ευθύνη είναι για αυτόν είναι άγνωστες λέξεις».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου