Saturday, 20 April, 2024

Τέμπη: Στην Επιτροπή Θεσμών ο Καραμανλής. Σύσκεψη Μαξίμου

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο κ. Καραμανλής είχε σήμερα Τρίτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στον οποίο ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι είναι στην διάθεση του κοινοβουλίου προκειμένου να ενημερώσει για την κατάσταση του ελληνικού σιδηροδρόμου και να κάνει μια αποτίμηση της τραγωδίας των Τεμπών με τη σύγκρουση δύο τρένων.

Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι πιθανή ημερομηνία για την παρουσία Καραμανλή στη Βουλή είναι η επόμενη Δευτέρα, 20 Μαρτίου.

Σύσκεψη υπό τον Κ. Μητσοτάκη στο Μαξίμου για την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου – Ίσως και σήμερα οι ανακοινώσεις

Ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αναμένεται να γίνει νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου για την επανεκκίνηση του ελληνικού σιδηρόδρομου μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Η σύσκεψη θα γίνει παρουσία του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη και των διοικήσεων του ΟΣΕ και της Hellenic Train.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως μετά τη σύσκεψη αναμένονται ανακοινώσεις. Στόχος της κυβέρνησης είναι η επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, ακόμα και στα τέλη Μαρτίου, έχοντας εξασφαλίσει όμως τις αναγκαίες προϋποθέσεις.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου