Saturday, 20 April, 2024

Τζαβάρας: «Εσείς πιστεύετε ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανεξάρτητη»;

Για τις υποκλοπές, τα Τέμπη, τη δικαιοσύνη στην Ελλάδα αλλά και τις επικείμενες εκλογές μίλησε στο Attica TV ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας.

Μεταξύ άλλων ο βουλευτής εξέφρασε την ανησυχία του για «τον πληθωρικό ρόλο» του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ενώ αμφισβήτησε την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο σεβασμός στη δικαιοσύνη αποτελεί ευσεβή πόθο».

«Τίποτα δεν είναι όπως πριν τα Τέμπη»

Ο Κώστας Τζαβάρας αρχικά κλήθηκε να απαντήσει στο σχόλιο του Βασίλη Σκουρή για τις υποκλοπές. «Λέγαμε πριν ότι όποιος αναλαμβάνει την αντικειμενική πολιτική ευθύνη και μιλούσαμε για το θέμα των υποκλοπών, που δεν έγινε, θα έπρεπε να συνοδεύεται με παραίτηση. Είναι λάθος; Είναι σωστό;» ρωτήθηκε ο βουλευτής.

«Συνήθως η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης εκεί οδηγεί. Στην παραίτηση. Τώρα από εκεί και πέρα έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα κάποιος να αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για να οδηγεί σε κάποιο τέλος τις ενοχλητικές συζητήσεις. “Είναι κι αυτό μια στάση, νοιώθεται”. Καλό είναι να υπάρχει στην πολιτική περισσότερη ειλικρίνεια και ευθύτητα», σημείωσε ο Κώστας Τζαβάρας… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου