Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Την έπεσαν με ρόπαλα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον λήστεψαν!

Νεαροί ρομά έχουν γίνει ο «εφιάλτης» των διερχόμενων οδηγών στο Πυρί της ΘήβαςΕφιαλτικές στιγμές έζησε ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Θηβαίος, όταν έπεσε θύμα ληστείας το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων.

Δράστες ήταν νεαροί Ρομά, οι οποίοι έχουν γίνει ο «εφιάλτης» των διερχόμενων οδηγών στο Πυρί της Θήβας. Στήνουν καρτέρι στη γέφυρα και τους ληστεύουν!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του permisospress, ο βουλευτής επέστρεφε με το αυτοκίνητό του, το απόγευμα της Κυριακής από την Αθήνα. Περνώντας από τη διαβόητη «γέφυρα του τρόμου» όπως την αποκαλούν, πετάχτηκαν στην μέση του δρόμου νεαροί ρομά με ρόπαλα, τον σταμάτησαν αναγκαστικά και με απειλές τον λήστεψαν. Έντρομος ο κ. Θηβαίος ενημέρωσε την Αστυνομία.

Καθώς πολλοί οδηγοί περνώντας τη συγκεκριμένη γέφυρα, ανακόπτουν ταχύτητα λόγω και της στενότητας ,σπείρες, με  διαφορετικές  συνθέσεις  και ρόλους ανά περίπτωση, πετώντας πέτρες ή άλλα αντικείμενα  και τοποθετώντας εμπόδια στο οδόστρωμα της αερογέφυρας του Πυρίου, πετυχαίνουν την πρόσκαιρη ακινητοποίηση διερχόμενων αυτοκινήτων και ακολούθως αποσπούν αιφνιδιαστικά ή με τη χρήση βίας, χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα των οδηγών και συνεπιβατών των οχημάτων.

Star.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου