Thursday, 28 March, 2024

Τροχαίο στη Βουλή: Μίλησε η Μπακογιάννη “Είμαι συντετριμμένη”

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη, το μεσημέρι της Παρασκευής, έξω από τη Βουλή.
Όπως έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook, είναι συντετριμμένη λόγω του τροχαίου από το οποίο έχει τραυματιστεί βαρύτατα ένας 23χρονος, με την οικογένεια του οποίου επικοινώνησε για να εκφράσει τη συμπαράστασή της, ενώ τόνισε ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν.
Στα social media κυκλοφόρησε από χθες η φήμη ότι ο άτυχος νεαρός κατέληξε από τα τραύματά του, ωστόσο η πληροφορία δεν έχει εξακριβωθεί. Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει ότι νοσηλεύεται με τεχνική υποστήριξη στον Ευαγγελισμό, σε σοβαρή κατάσταση.
“Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την “Ωρα του Πρωθυπουργού” υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν”, γράφει η Ντόρα Μπακογιάννη στο Facebook.
Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την “ώρα του πρωθυπουργού” υπηρεσιακό όχημα…
Προανάκριση για να εξακριβωθούν τα αίτια του τροχαίου που σημειώθηκε στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της εισόδου της Βουλής, διενεργεί η υποδιεύθυνση της Τροχαίας Αθηνών.
“Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.25΄, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της εισόδου της Βουλής, υπηρεσιακό όχημα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της.
Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση, προέβη στις προβλεπόμενες προανακριτικές ενέργειες (παραγγελία για πραγματογνωμοσύνη, αιμοληψία, λήψη καταθέσεων, αυτοψία του χώρου, σχεδιάγραμμα κ.ο.κ.).
Επίσης, ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών στον οποίο μετά το πέρας της προανάκρισης θα διαβιβαστεί η σχετική δικογραφία.
Σημειώνεται ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της Υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα”.
the toc

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου