Tuesday, 19 March, 2024

Τσίπρας: «Λίγες εβδομάδες υπομονή και έρχεται η μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος»

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο σήμερα το πρωί αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις στα πλαίσια της περιοδείας του στην αγορά της Λιβαδειάς.

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές της 21ης Μαΐου

«Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών συνεχίζει να ανεβαίνει το Γολγοθά της ακρίβειας. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις σηκώνουν πλέον τα χέρια ψηλά μπροστά στην αισχροκέρδεια, γιατί πολύ απλά δεν βγαίνει ο λογαριασμός.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση φαίνεται να συνεχίζει να είναι στον κόσμο της. Ο υπουργός Ανάπτυξης μας λέει ότι ήδη οι τιμές έχουν πέσει, ο άλλος όμως των Οικονομικών μας λέει ότι παρά το 16% του πληθωρισμού στα τρόφιμα, οι τιμές θα ανέβουν και άλλο.

Αυτή η περιπέτεια έρχεται η στιγμή που θα τελειώσει. Έμειναν λίγες εβδομάδες υπομονής και η μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος έρχεται.

Στις 21 του Μάη οι πολίτες θα επιστρέψουν στην κάλπη το λογαριασμό που δεν βγαίνει. Και την επόμενη κιόλας μέρα, χωρίς δεύτερες εκλογές και περιπέτειες, μία προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγέννησης της πατρίδας μας, της ανάταξης της οικονομίας, της στήριξης της κοινωνίας».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου