Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Υπόθεση Novartis: Κατέθεσαν Τσατσάνη και Παπασπύρου για τυχόν ευθύνες Παπαγγελόπουλου

Συνεχίζονται οι καταθέσεις για τις ενδεχόμενες ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου

στην υπόθεση της Novartis, μετά την ανάρρωση της ανακρίτριας-αρεοπαγίτου του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου η οποία είχε νοσήσει από κορωνοϊό.
Εκτός από τον εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Αθανασίου, ο οποίος κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα σήμερα έδωσαν κατάθεση ενώπιον της κ. Αλεβιζοπούλου, η πρώην εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη και η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου.
Και οι δύο επανέλαβαν όσα είχαν υποστηρίξει τόσο στις καταθέσεις τους ενώπιον των μελών της προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο της Novartis και στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Ζαχαρή, ο οποίος μαζί με τον συνάδελφο του Λάμπρο Σοφουλάκη, διενήργησαν προκαταρκτική έρευνα για τους χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας.
Ωστόσο, με ενδιαφέρον αναμένεται τόσο την ερχόμενη Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021 η κατάθεση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, όσο και η κατάθεση την 22η Απριλίου 2021 του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

cnn.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου