Friday, 19 April, 2024

Φλώρος από τον φράχτη στον Έβρο: Θα γίνουμε ακόμα πιο ισχυροί

Περιοδεία στον φράχτη που έχει αναφερθεί στον Έβρο πραγματοποίησε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, στο περιθώριο της άσκησης Παρμενίων.
Ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα χερσαία σύνορα με την Τουρκία στον Έβρο, εκεί όπου έχει αναγερθεί ο νέος φράχτης, ύψους 5 μέτρων, σε μήκος 60 χιλιομέτρων. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, επιθεώρησε την πρόοδο των εργασιών.
Μίλησε με τον καθένα ξεχωριστά από τα δεκάδες στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στα σύνορα και βρίσκονταν σε υπηρεσία. Τόνισε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν όλοι πριν από 1,5 χρόνο όταν εκδηλώθηκε η ασύμμετρη απειλή απο την Τουρκία και τα κενά που υπήρχαν τότε. Ενάμισυ χρόνο μετά τίποτα στον Έβρο δεν είναι ίδιο. Ο φράχτης και τα ηλεκτρονικά μέσα επόπτευσης έχουν φέρει τεράστιες αλλαγές. «Αυτό δεν σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε. Απεναντίας γίνονται προσπάθειες ενίσχυσης όλης αυτής της δουλειάς σε υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αρχηγος ΓΕΕΘΑ στις συζητήσεις που είχε με τα στελέχη. Δεν παρέλειψε απευθυνόμενος στο ασκούμενο προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, να το συγχαρεί για την αποφασιστικότητα, το υψηλό ηθικό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο εκτελεί τα καθήκοντα του και έδωσε οδηγίες για την διεξαγωγή της Τελικής Φάσης της άσκησης Παρμενίων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου