Saturday, 20 April, 2024

“Χοιρινό Lamborghini”! Γλέντι στο Twitter με τα αρνιά “Porsche” του Άδωνι

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για αρνιά Porsche που πωλούνται στα χασάπικα και οι χρήστες στο Twitter ανέλαβαν δράση

Για αρνιά Porsche που πωλούνται στα χασάπικα, διαχωρίζοντας τα από τα άλλα κατώτερης ποιότητας που θα περιλαμβάνονται στο “Καλάθι του Πάσχα” στα σούπερ μάρκετ, έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης και αμέσως το Twitter πήρε φωτιά με τις χιουμοριστικές αναρτήσεις των Ελλήνων χρηστών για το σχόλιο υπουργού Ανάπτυξης.

Ειδικότερα, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό One, έκανε λόγο για αρνιά… Porsche και αρνιά του “Καλαθιού του Πάσχα” στα σούπερ μάρκετ.

“Αν θέλεις να πάρεις Porsche, δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να παίρνουν Porsche αυτοκίνητο” είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστο Σπίρτζη να τον ρωτά: “Στο χασάπικο παίρνεις αρνί Porsche”;

“Στο χασάπικο παίρνεις πολύ καλύτερη ποιότητα κρέατος. Προφανώς”, απάντησε, χαρακτηριστικά, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Αμέσως το γλέντι στο ελληνικό Twitter ξεκίνησε, με τους χρήστες να γεμίζουν με χιουμοριστικές αναρτήσεις το δημοφιλές social media, με αφορμή την ατάκα του Άδωνι Γεωργιάδη για αρνιά Porsche.

“Ποιος θα πάρει αρνί Porsche;” αναρωτιέται μια χρήστης;

“Όταν θες να πας να ψωνίσεις αρνι απο το χασάπικο και έχεις ντυθεί κατάλληλα” σχολιάζει κάποιος άλλος.

“Με μια ευρηματική κίνηση ο Άδωνης Γεωργιάδης κατατρόπωσε το πανελλήνιο που τον κοροϊδεύε για το αρνί Porsche.. Κόκκινο, κάμπριο, άλογο, Ferrari…” γράφει κάποιος άλλος χρήστης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου