Thursday, 28 March, 2024

Χ.Α.: «Απάντηση σε ψεύτες και συκοφάντες για τον “πιο πλούσιο πολιτικό Αρχηγό”»

«Από το πρωί τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων και των χρεοκοπημένων κομμάτων διακινούν μια νέα προπαγάνδα λάσπης και συκοφαντίας κατά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με αφορμή την δημοσιοποίηση των «πόθεν έσχες» των πολιτικών

Συγκεκριμένα, με την μέθοδο της «κοπτοραπτικής» και της επιλεκτικής επισήμανσης των γεγονότων εμφανίζουν τον Ν. Γ. Μιχαλολιάκο ως τον «πιο πλούσιο πολιτικό Αρχηγό» λόγω των συνολικών καταθέσεων αυτού και της συζύγου του. Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική, καθώς όπως προκύπτει από το εκκαθαριστικό της εφορίας, το οποίο παραθέτουμε αυτούσιο το μεγαλύτερο μέρος των εισοδημάτων είναι από την εμπορική επιχείρηση της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή», η οποία ήταν στο όνομα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και η οποία επί δεκαετίες ήταν ζημιογόνος όπως όλες οι εφημερίδες.

Τη ζημία επί σειρά ετών κάλυπτε ο ίδιος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Επιπλέον στα τέλη του 2012 είχε υποχρεώσεις σε επιταγές για το χαρτί και λοιπά έξοδα της εφημερίδας μεγαλύτερες από 60.000 ευρώ.

Πρόκειται για δηλωμένα εισοδήματα 146. 946 για τα οποία προκύπτει φόρος ως ελεύθερος επαγγελματίας ύψους 117. 775 ευρώ, ο οποίος και πληρώθηκε. Όπως είναι γνωστό μια εκδοτική επιχείρηση έχει πολλά έξοδα (τυπογραφικά, κτλ) και η συγκεκριμένη δεν έχει ούτε ένα ευρώ χρέος! Όπως φαίνεται και από το εκκαθαριστικό της εφορίας οι υποχρεώσεις της εκδοτικής επιχείρησης είναι περισσότερες από το ετήσιο εισόδημα που αναλογεί στον Ν. Γ. Μιχαλολιάκο.

Τα εισοδήματα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και της συζύγου του, Ελένης Ζαρούλια είναι η βουλευτική αποζημίωση, ήτοι 16,653 ευρώ τον χρόνο έκαστος. Αφαιρώντας και τον φόρο από τα έσοδα από τα ακίνητα της συζύγου του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, γιατί ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος  έχει μηδενικά έσοδα από ακίνητα σύμφωνα με το επίσημο εκκαθαριστικό της εφορίας, οι καταθέσεις και τα εισοδήματα που λένε είναι αποτέλεσμα μιας βρώμικης κοπτοραπτικής.

Ούτε υπέρογκες καταθέσεις υπάρχουν, ούτε δεκάδες ακίνητα, ούτε off shore γεγονός που καθιστά τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής τον πιο φτωχό σε σύγκριση με τους λοιπούς αρχηγούς του «συνταγματικού τόξου».

ΥΓ. Προκαλούμε τα βρώμικα παπαγαλάκια να ζητήσουν και να δημοσιευθεί το εκκαθαριστικό και των υπόλοιπων πολιτικών αρχηγών, οι οποίοι κατέχουν δεκάδες ακίνητα σε πολυτελείς περιοχές των Αθηνών αξίας εκατομμυρίων ευρώ!»

ekkatharistiko-mihaloliakos-3

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής

Χ.Α.: «Απάντηση σε ψεύτες και συκοφάντες για τον “πιο πλούσιο πολιτικό Αρχηγό”»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου