Thursday, 28 March, 2024

Χ.Α.: Μέσα στη δυστυχία της χούντας του κορονοϊού, που έχει στήσει ο Μητσοτάκης κανένας δεν θυμάται το πρόβλημα λαθρομετανάστες

Μέσα στη δυστυχία της χούντας του κορονοϊού, που έχει στήσει ο Μητσοτάκης και η φιλελεύθερη συμμορία, που καταστρέφει τη χώρα

κανένας δεν θυμάται το πρόβλημα Λαθρομετανάστες. Οι γειτονιές του κέντρου της Αθήνας και πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης τελούν υπό κατοχήν, ενώ στήνουν ταυτόχρονα ολόκληρες πόλεις, χώρους φιλοξενίας προσφύγων τις λένε, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Σιωπή φυσικά από τον ΣΥΡΙΖΑ, που είχε την ίδια πολιτική, την οποία συνεχίζει η Ν.Δ. Όσο για τα εξοντωτικά μέτρα για τον covid, που έχουν καταργήσει για το… “καλό” μας (!) κάθε ελευθερία, καμία αντίδραση ούτε καν από τους λεγόμενους αντιεξουσιαστές, που αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι είναι λακέδες της εξουσίας και του κατεστημένου.
Τελευταία αντίδραση αυτή των κατοίκων του Έβρου, που γιουχάρανε τον Μηταράκη, που φυλάγανε μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις. Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας ακούστηκαν συνθήματα της Χρυσής Αυγής (“Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες” κλπ.) και στα τοπικά μέσα έγινε και σχετική αναφορά, αλλά η συνωμοσία της σιωπής λειτούργησε άψογα και δεν ακούστηκε λέξη σε κανάλια και φυλλάδες. Διαμαρτυρήθηκε, όμως, η Σοφία Βούλτεψη, που ήθελε μέχρι και ανακήρυξη… Αγίου γιατί βοήθησε στην καταστροφή της Χρυσής Αυγής, η Σοφία Βούλτεψη, η οποία απείλησε με ποινικές διώξεις για τα συνθήματα των πολιτών του Έβρου και μίλησε για ακραία και επικίνδυνα ρατσιστικά στοιχεία! Είχε μάλιστα το θράσος να αναφερθεί… θριαμβευτικά για την πολιτική της κυβερνήσεως Ν.Δ. στο λαθρομεταναστευτικό μιλώντας για την μετεγκατάσταση… 60 ατόμων στη Γαλλία!
Στην πραγματικότητα επί Νέας Δημοκρατίας έχουμε ελάχιστες επιστροφές λαθρομεταναστών και για του λόγου το αληθές στην κυβερνητική εφημερίδα “Καθημερινή” (31 Ιανουαρίου 2021, σελίδα 14) υπήρχε άρθρο με τίτλο “Αναγκαστικές επιστροφές”, το οποίο υπέγραφε η δημοσιογράφος Τάνια Γεωργοπούλου και στο οποίο παρατίθεντο τα επίσημα στοιχεία για τις επιστροφές “προσφύγων” (βλέπε λαθρομετανάστες). Σύμφωνα με αυτά το 2018 με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχαμε 7.776 επιστροφές και το 2020 με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας είχαμε μόλις 3.660 επιστροφές! Από τις οποίες, όπως ανέφερε το άρθρο, οι σχεδόν 3.000 (!) ήταν για την Αλβανία και επρόκειτο στην πραγματικότητα όχι για απελάσεις ή επιστροφές, αλλά για δωρεάν εισιτήρια προς Τίρανα κλπ.
ΠΛΗΡΗΣ η αποτυχία, λοιπόν, της Ν.Δ. και στο θέμα λαθρομετανάστες, που θα το έλυνε ο Μητσοτάκης, όπως έλεγαν οι επαγγελματίες “εθνικόφρονες”.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου